DAK kindercentra organiseert op vrijdag 19 augustus voor de 3e keer een grootse vossenjacht in het centrum van Den Haag voor álle kinderen en de deelname is gratis!

Weet jij ze allemaal te vinden? Ontmoet de ondeugende cartoons, beeldschone prinsessen en stoere superhelden in het centrum van Den Haag! Ze zijn allemaal verstopt, maar waar? Ga met ons mee op avontuur en help ons alle vossen te vinden. Bij het inleveren van een volle stempelkaart, krijg je een tof cadeautje!

Als je al eens eerder hebt meegedaan met de DAK-vossenjacht, kom je misschien wel een bekende vos tegen. Zouden Elsa en Pikachu er weer zijn? Ze hebben er in ieder geval, samen met de nieuwe vossen, weer echt zin in! Hoe leuk is het om de zomervakantie af te sluiten met een vossenjacht? Lekker buiten zijn en samen op zoek naar bekende superhelden die je ook nog eens in het echt kunt ontmoeten? Dat is zoveel leuker dan ze op een schermpje zien. Het wordt een vossenjacht om nooit te vergeten!

Hoe kunnen kinderen zich aanmelden?
Kinderen hoeven zich niet vooraf aan te melden. Ze kunnen tussen 10:00 en 13:30 uur de startkaart en goodiebag ophalen op ‘het Plein’ (naast het Binnenhof).

Datum, tijd en adres
Vrijdag 19 augustus, 10:00-13:30 uur Het Plein