Verschillende soorten kinderopvang in Den Haag

In Den Haag bieden wij:

 

Op het kinderdagverblijf, ook wel dagopvang genoemd, in Den Haag kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar tussen 07.30 en 18.00 uur terecht.
Sommige locaties werken met
babygroepen (0-2 jaar) en peutergroepen (2-4 jaar), andere vooral met verticale groepen (0-4 jaar). 

De buitenschoolse opvang (BSO) in Den Haag is voor kinderen van 4 tot 13 jaar.
De BSO omvat verschillende soorten kinderopvang:

   • Voorschoolse opvang: dit is opvang vóór schooltijd van 7.30 uur tot 8.30 uur, gedurende schoolweken voor kinderen die naar de basisschool gaan.
   • Naschoolse opvang: begint na schooltijd en duurt tot 18.30 uur.
    De naschoolse opvang vindt ook plaats in schoolvakanties (vakantieopvang), van 8.00 uur tot 18.30 uur voor kinderen die naar de basisschool gaan.

   

 

Voordelen kinderopvang bij Dak kindercentra:

  • Je kind heeft inspraak in de inrichting van de opvanglocaties en de activiteiten die we doen. Zo zorgen we ervoor dat er voor ieder wat wils is.
  • Als ouder blijf je altijd op de hoogte van het leerproces van je kind en de activiteiten die we doen door ons toegankelijke ouderportaal.
  • Alle locaties van Dak voldoen aan de hoogste overheidseisen en -richtlijnen en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK).
  • Onze medewerkers werken volgens 6 pedagogische vaardigheden die voor de ontwikkeling van jouw kind van grote waarde zijn.

 

Altijd een kinderopvanglocatie bij jou in de buurt in Den Haag

In Den Haag hebben we 40 verschillende opvanglocaties, verdeeld over de verschillende wijken in Den Haag. Zo is er altijd een kinderdagverblijf (crèche) of peuteropvang bij jou in de buurt. 

Gaat je kind naar school? Dan kies je bijvoorbeeld voor een buitenschoolse opvang in de buurt van de basisschool. Wij werken samen met verschillende basisscholen in Den Haag.
Gaat je kind alleen naar het kinderdagverblijf of de peuteropvang? Dan kan je natuurlijk kiezen voor kinderopvang in de buurt van jouw huis of werk.

Kom een keertje kijken!

Wil je een gevoel krijgen bij één van onze kinderopvanglocaties in Den Haag?
Vraag dan een
vrijblijvende rondleiding aan en kom het gevoel een keer zelf ervaren.
We ontvangen je graag en nemen uitgebreid de tijd om al je vragen te beantwoorden.

Graag tot snel!