Verschillende soorten kinderopvang in Den Haag

In Den Haag bieden we:

Kinderdagverblijf 0 – 4 jaar
Peuteropvang 2 – 4 jaar
Buitenschoolse opvang 4 – 13 jaar
Flexibele opvang 0 – 13 jaar

Zo hebben we voor elk gezin een passende opvangmogelijkheid.

Diverse opvangvormen bij kinderdagverblijf in Den Haag

In Den Haag bieden we voor kinderen van 0 tot 4 jaar kinderopvang aan in de vorm van een kinderdagverblijf (ook wel bekend als crèche). Op het kinderdagverblijf bieden we verschillende soorten opvang aan. Niet iedereen heeft namelijk dezelfde behoeftes wat betreft de kinderopvang. Dit zijn onze verschillende kinderdagverblijf vormen:

  • Hele/halve dagopvang: onderverdeeld in babygroepen (0-2 jaar), peutergroepen (2-4 jaar) en verticale groepen (0-4 jaar). Dagopvang is van 07:30 tot 18:00 uur, halve dagopvang van 07:30 tot 13:00 uur.
  • Schooltijdenopvang: aangepast aan de schooltijden van al naar schoolgaande kinderen. Deze aparte schooltijdenopvang groepen zijn van 08:00 tot 15:30 uur.
  • Flexibele opvang: voor veranderende werkroosters of wisselende werkdagen hebben we flexibele opvang bij kinderopvang Daan DAK. Hier bieden we doordeweekse opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar van 06.30 tot 20.00 uur en weekendopvang van 06:30 tot 23:30 uur.

 

Voordelen kinderopvang bij DAK:

  • Je kind heeft inspraak in de inrichting van de opvanglocaties en de activiteiten die we doen. Zo zorgen we ervoor dat er voor ieder wat wils is.
  • Als ouder blijf je altijd op de hoogte van het leerproces van je kind en de activiteiten die we doen door ons toegankelijke ouderportaal.
  • Alle locaties van DAK voldoen aan de hoogste overheidseisen en – richtlijnen en we staan geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK).
  • Onze medewerkers werken volgens 6 pedagogische vaardigheden die voor de ontwikkeling van jouw kind van grote waarde zijn.
  • We bieden scherpe all inclusive tarieven.
  • De kinderopvang sluit naadloos aan bij de behoeftes van een (naar schoolgaand) kind.

 

Kies uit 45 kinderdagopvang locaties in Den Haag

In Den Haag hebben we 45 verschillende opvanglocaties, verdeeld over de verschillende wijken in Den Haag. Zo is er gegarandeerd een kinderdagverblijf (crèche) of peuteropvang bij jou in de buurt. 

Gaat je kind naar school? Dan kies je bijvoorbeeld voor een buitenschoolse opvang in de buurt van de basisschool. Wist je dat DAK samenwerkt met verschillende basisscholen in Den Haag, zodat er voor jou als ouder, één vast aanspreekpunt is.Gaat je kind alleen naar het kinderdagverblijf of de peuteropvang? Dan kan je natuurlijk kiezen voor kinderopvang in de buurt van jouw huis.

Kom een keertje kijken

Wil je een gevoel krijgen bij één van onze kinderopvang locaties in Den Haag? Vraag dan een vrijblijvende rondleiding aan en kom het gevoel een keer zelf ervaren. We ontvangen je graag en nemen uitgebreid de tijd om al je vragen te beantwoorden.

DAK kindercentra DAK kindercentra