Benieuwd naar hoe een dag bij Dak eruit kan zien?

Met de verhalen hieronder krijg je al een beeld van hoe het eraan toegaat op het kinderdagverblijf en op de BSO bij Dak.
Wil je een keer sfeer komen proeven bij een van onze locaties?
Meld je dan aan voor een vrijblijvende rondleiding op de locatie van jouw keuze.
Je bent van harte welkom!

Een dag op het kinderdagverblijf

Hoi, ik ben Chris en ik vind het super leuk om je te vertellen over mijn dag op het kinderdagverblijf! Elke ochtend brengt mijn mama of papa me tussen 07:30 en 08:30 naar de opvang en de juffen begroeten me altijd met een grote glimlach. Ze zijn echt heel lief en willen altijd met mij kletsen.

Wil je weten wat we allemaal doen? 🌈

We beginnen de dag in een kring, waar we samen liedjes zingen en verhaaltjes luisteren. Dat is zo gezellig! Na het 10-uurtje spelen we met blokken, in de zandbak, en knutselen we ook. Ik mag dan mijn kunstwerk aan mijn papa of mama laten zien. Het allerleukste is buitenspelen met mijn vriendjes en vriendinnetjes, dat doen we echt elke dag!

Benieuwd naar onze avonturen? 🏃‍♂️

Rond 12 uur eten we samen boterhammen. Het is gezellig aan tafel, en ik mag zelf mijn boterham smeren. Soms proef ik nieuwe dingen, en als ik iets niet lekker vind, zeg ik dat gewoon. In de middag hebben we rustmomenten. Ik mag leuke dingen doen met de juf omdat ik al een beetje groot ben. Daarna spelen we weer met iedereen en krijgen we lekkere crackers.

Als mijn papa of mama me komt ophalen, vertellen de juffen alles. Ze laten zien wat ik heb geknutseld en vertellen grappige dingen die ik heb gezegd. Stiekem kunnen papa en mama via de ouderapp ook foto’s zien van wat ik die dag heb gedaan. Dan zeg ik mijn lieve juffies gedag en geef ik ze een dikke knuffel. Thuis vertel ik alles aan mijn papa of mama en soms zingen we samen de liedjes van het kinderdagverblijf.

Ben je nieuwsgierig? Kom gerust eens kijken! 👀

Het is altijd een leuke dag op het kinderdagverblijf, en ik kijk er de volgende keer weer naar uit! Als je meer wilt weten, kun je altijd een rondleiding inplannen om langs te komen.

Tot snel! 🌟

Een dag op de buitenschoolse opvang

Hoi allemaal! Ik ben Bram, 10 jaar oud, en ik vertel je over mijn avonturen op Dak Westduin met mijn zusje Jasmine, 4 jaar oud. Wij vinden het altijd leuk op de BSO, want we doen zoveel leuke dingen. Laat me je vertellen hoe het eruitziet!

Na schooltijd 😁

De dag begint op school, waar meester Anish ons oppikt. Jasmine wordt in de klas opgehaald, en ik loop meestal zelf naar het schoolplein, pak mijn fiets en zie daar dan mijn vrienden. De BSO-juffen en meesters zijn altijd blij ons weer te zien en kletsen altijd met ons. Als iedereen er is lopen we samen naar de opvang. De echte grote kinderen, mogen zelfs al zelf naar de opvang lopen.

Op de opvang wassen we meteen onze handen en gaan we aan tafel. Elke week is iemand anders aan de beurt om de tafel te dekken of af te ruimen. Als we uit school komen drinken we water en eten we altijd fruit en crackers met beleg. Ondertussen kletsen we met de meester. Als we klaar zijn, mag ik zelfstandig naar het schoolplein om te spelen. Mijn kleine zusje mag alleen buiten spelen als de meester ook meegaat, maar ik ben natuurlijk al wat ouder.

Waar heb ik zin in? 🤪

Soms hebben we zin om buiten te spelen en mogen we lekker voetballen. Maar als het regent of we gewoon zin hebben om creatief te zijn, kunnen we ook knutselen of verven. Elke dag is anders, dus er is altijd iets nieuws om te ontdekken. Het leuke is dat je altijd zelf mag kiezen wat je wilt doen. Ik ga het liefst naar buiten om verstoppertje te doen. In de vakanties komen er vaak extra juffen en meesters ons iets nieuws leren. Ik heb al een keer geleerd om graffiti te spuiten en geleerd om te drummen, echt cool!

Tussen 17:00 en 18:30 komt papa ons altijd ophalen en kletst hij nog even met de meester. Die vertelt dan dat alles goed is gegaan en wat voor leuks we hebben gedaan. We geven de meester altijd een keiharde high-five en gaan dan met papa mee.

Ben je nieuwsgierig? Kom gerust eens kijken! 👀

Het is altijd een leuke dag op de buitenschoolse opvang en ik kijk er de volgende keer weer naar uit!  Als je meer wilt weten, kun je altijd een rondleiding inplannen om langs te komen. Tot snel! 🌟

Wat zeggen anderen? Dhr. E.D.

“Hele vriendelijke mensen, goede communicatie en persoonlijke aandacht voor je kind. Ik ben heel tevreden!”

Dhr. E.D.

Wat zeggen anderen? Edwin van der Klaauw

“Dak Parkietlaan zou ik zeker aanraden! Mees is 2 jaar met veel plezier naar de opvang geweest. Hij is door de dames met veel aandacht en liefde opgevangen.”

Edwin van der Klaauw

Wat zeggen anderen? Guus

“Ik geef Dak Koningin Emma een 9 omdat ze supergoed voor mijn kinderen hebben gezorgd. Ik vind het knap dat de begeleiders elke dag weer enthousiast voor de kinderen klaarstaan!”

Guus

Wat zeggen anderen? Inga Link-Al-Zadjali

“Dak Schelpkade is a small daycare where everyone knows each other, which gives the kids a safe feeling. The employees are staying for a long time and they seem happy and take great care of the kids. The overall atmosphere is very good and respectful towards everyone. It’s visible that all the employees are working as a team and inspiring each other! Thank you to the whole team!”

Inga Link-Al-Zadjali

Wat zeggen anderen? Jade Burgmans

“Top organisatie, top begeleiding mijn dochter voelde zich helemaal op haar gemak en werd omarmd. Het zijn allemaal toppertjes en goed in hun vak. Dak Driemaster krijgt van mij een 10!”

Jade Burgmans

Wat zeggen anderen? Kristel

“Vakkundige juffen, open en toegankelijk. Overzichtelijke en fijne huiselijke sfeer. Ik beveel Dak Dunkler zeker aan!”

Kristel

Wat zeggen anderen? Lisette Tuizenga

"Ik geef Dak Dunkler een 10! Het is een hele liefdevolle kleinschalige opvang met fantastische medewerkers. Blijf zo doorgaan. Mijn kind heeft het altijd super gehad bij jullie en wij wisten dat ze in goede handen was.”

Lisette Tuizenga

Wat zeggen anderen? Marc Hoogers

“Raul heeft altijd en iedere dag ernaar uitgekeken om naar de crèche te gaan. Hoe tof is dat! Ik geef Dak Dunkler een 10.”

Marc Hoogers

Wat zeggen anderen? Mw. C.M.

“Bij Dak Dunkler is de opvang heel persoonlijk. Ik heb een goed gevoel: dat mijn kind in de beste handen is. Fien ging altijd met plezier naar Dak. Top team, we gaan jullie missen!”

Mw. C. M.

Wat zeggen anderen? Mw. C.P.

“Ik vind Dak Kosmos een top opvang! Goede zorg, goede communicatie. Fijne medewerkers en ze denken altijd mee voor je kind. Ook als je ergens tegen aan loopt.”

Mw. C. P.

Wat zeggen anderen? Mw. N.P.C.

“Het kinderdagverblijf bij Aquamarijn is fijn, met kundige en lieve pedagogisch medewerkers. Heel leuk dat de oudste peuters meer uitdagende dingen aangeboden krijgen, bijvoorbeeld naar de bieb of bij activiteiten van school mee mogen kijken in de aula.”

Mw. N.P.C.

"..Ik ben heel tevreden!”

Dhr. E.D.

"..Mees is 2 jaar met veel plezier naar de opvang geweest.."

Edwin van der Klaauw

"..Ik vind het knap dat de begeleiders elke dag weer enthousiast voor de kinderen klaarstaan!”

Guus

"..The overall atmosphere is very good and respectful towards everyone.."

Inga Link-Al-Zadjali

"Het zijn allemaal toppertjes en goed in hun vak.."

Jade Burgmans

“Vakkundige juffen, open en toegankelijk.."

Kristel

"Het is een hele liefdevolle kleinschalige opvang met fantastische medewerkers.."

Lisette Tuizenga

“Raul heeft altijd en iedere dag ernaar uitgekeken om naar de crèche te gaan.."

Marc Hoogers

"..Ik heb een goed gevoel: dat mijn kind in de beste handen is.."

Mw. C. M.

"..Fijne medewerkers en ze denken altijd mee voor je kind.."

Mw. C. P.

“Het kinderdagverblijf bij Aquamarijn is fijn, met kundige en lieve pedagogisch medewerkers.."

Mw. N.P.C.