Verschillende soorten kinderopvang in Voorburg

In Voorburg heb je de keuze uit:

 

Voordelen van kinderopvang voor jouw kind

Kinderopvang is niet alleen handig voor als je moet werken of studeren. Kinderdagopvang biedt ook nog eens veel voordelen voor je kind(eren).

Goed voor de taalontwikkeling

Gezellig kletsen met andere kinderen en het zingen van leerzame liedjes bevorderen de taalontwikkeling van je kind. Ook de algemene kennis van de kinderen wordt vergroot. Aan de hand van liedjes en spelletjes komt je kind van alles te weten over de verschillende seizoenen, feestdagen en dingen uit de natuur.

Samen spelen met andere kinderen

Op de kinderopvang leren kinderen om samen te spelen en en samen speelgoed te delen. Ieder kind leert van de anderen. Doordat de kinderen met elkaar spelen op bijvoorbeeld een kinderdagverblijf (voorheen crèche), verbeteren hun sociale vaardigheden. En daar heeft je kind een leven lang wat aan!

Normen en waarden

Als kinderen met elkaar spelen en samen eten, leren ze om rekening te houden met anderen. Wat is ‘normaal’ en wat vinden andere kinderen belangrijk? Op de kinderopvang krijgt je kind inzicht in normen en waarden, in hoe je op een positieve manier met elkaar omgaat.

Keuze uit verschillende kinderopvanglocaties in Voorburg

In Voorburg hebben wij verschillende Dak-locaties. Zo vind je altijd een locatie bij jou in de buurt.

Gaat je kind naar school? Dan kies je bijvoorbeeld voor een buitenschoolse opvang in de buurt van de basisschool. Dak werkt samen met verschillende basisscholen in Voorburg.

Gaat je kind naar het kinderdagverblijf (voorheen crèche) of de peuteropvang? Dan kan je kiezen voor kinderopvang in de buurt van jouw huis of werk.

Kom een keertje kijken!

Wil je een gevoel krijgen bij één van onze kinderdagopvanglocaties in Voorburg?
Vraag dan een
vrijblijvende rondleiding aan en kom het zelf ervaren.
We ontvangen je graag en nemen uitgebreid de tijd om al je vragen te beantwoorden.

Graag tot snel!