Verschillende soorten kinderopvang in Voorburg

In Voorburg heb je de keuze uit:

Zo hebben we voor elk gezin een passende opvangmogelijkheid. Ben je op zoek naar kinderopvang bij jou in buurt? Bekijk al onze vestigingen.

Voordelige tarieven kinderdagverblijven in Voorburg

Bij de kinderdagverblijven (ook bekend als crèche) van DAK profiteer je van voordelige tarieven. Alle tarieven zijn inclusief luiers (van Pampers), voeding, vers fruit, verantwoorde tussendoortjes, activiteiten en materialen. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, want je weet waar je aan toe bent.

De exacte kosten voor kinderopvang verschillen per kind. Dit hangt namelijk af van of je kiest voor hele of halve dagopvang en jouw persoonlijke situatie. In onze tarievenlijst vind je alle tarieven op een rij. Daarnaast hebben ouders ook recht op kinderopvangtoeslag. Deze toeslag hangt af van het inkomen van beide ouders.

Keuze uit 9 kinderopvang locaties in Voorburg

In Voorburg heeft DAK kindercentra 9 verschillende locaties, zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt.

Gaat je kind naar school? Dan kies je bijvoorbeeld voor een buitenschoolse opvang in de buurt van de basisschool. Wist je dat DAK samenwerkt met verschillende basisscholen in Voorburg, zodat er voor jou als ouder, één vast aanspreekpunt is.

Gaat je kind alleen naar het kinderdagverblijf (voorheen crèche) of de peuteropvang? Dan kan je natuurlijk kiezen voor kinderopvang in de buurt van jouw huis.

Kom een keertje kijken bij een van onze kinderopvang locaties

Wil je een gevoel krijgen bij één van onze kinderdagopvang locaties in Voorburg? Vraag dan een vrijblijvende rondleiding aan en kom het gevoel een keer zelf ervaren. We ontvangen je graag en nemen uitgebreid de tijd om al je vragen te beantwoorden.

DAK kindercentra DAK kindercentra