Onze kinderopvang in Rijswijk

In Rijswijk bieden wij de volgende kinderopvangvormen aan:

 

Voordelen van kinderopvang voor jouw kind

Kinderopvang is niet alleen handig voor als je moet werken of studeren. Kinderdagopvang biedt ook nog eens veel voordelen voor je kind(eren).

Goed voor de taalontwikkeling

Gezellig kletsen met andere kinderen en het zingen van leerzame liedjes bevorderen de taalontwikkeling van je kind. Ook de algemene kennis van de kinderen wordt vergroot. Aan de hand van liedjes en spelletjes komt je kind van alles te weten over de verschillende seizoenen, feestdagen en dingen uit de natuur.

Samen spelen met andere kinderen

Op de kinderopvang leren kinderen om samen te spelen en en samen speelgoed te delen. Ieder kind leert van de anderen. Doordat de kinderen met elkaar spelen op bijvoorbeeld een kinderdagverblijf (voorheen crèche), verbeteren hun sociale vaardigheden. En daar heeft je kind een leven lang wat aan!

Normen en waarden

Als kinderen met elkaar spelen en samen eten, leren ze om rekening te houden met anderen. Wat is ‘normaal’ en wat vinden andere kinderen belangrijk? Op de kinderopvang krijgt je kind inzicht in normen en waarden, in hoe je op een positieve manier met elkaar omgaat.

Kinderopvanglocatie in Rijswijk

In Rijswijk bieden wij op onze Dak-locatie buitenschoolse opvang en dagopvang op het kinderdagverblijf (ook wel bekend als crèche).

Kom je een keertje kijken?

Ook in Rijswijk ben je van harte welkom om een keer vrijblijvend rond te kijken. Zo kun je zelf beoordelen of onze kinderopvang bij jou past. Natuurlijk ben je vrij om alle vragen te stellen die je hebt.

Graag tot snel!