Opvangvormen kinderdagverblijf

Dagopvang

Bij de dagopvang kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar terecht. Er zijn babygroepen (van 0-2 jaar), peutergroepen (van 2-4 jaar) en ‘verticale’ groepen waar kinderen van 0-4 jaar bij elkaar in de groep zitten. De dagopvang is van 07.30 tot 18.00 uur.

Benieuwd naar de vestigingen die dagopvang aanbieden? Klik dan hieronder om de locatie te vinden die aansluit bij jouw wensen!

Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)

Op een aantal kinderdagverblijven en peuteropvang locaties bieden wij Voor- en Vroegschoolse Educatie aan. Op een speelse manier worden hierbij alle ontwikkelingsgebieden extra gestimuleerd. VVE programma’s richten zich niet alleen op het stimuleren van de taalontwikkeling, maar ook o.a. de sociaal-emotionele, de cognitieve en motorische ontwikkeling, rekenvaardigheid en ruimtelijk inzicht worden hierin betrokken.

DAK kindercentra

Het ritme van thuis

Op het kinderdagverblijf houden we, net als thuis, het ritme van je baby aan. Eten, slapen en verschonen op het moment dat je baby daar aan toe is. Met het ouder worden, gaan we geleidelijk over op het ritme van dreumesen en peuters. De kinderen hebben dan vaste momenten op de dag waarop ze gezamenlijk eten, slapen en spelen.

Een dag op het kinderdagverblijf bij kinderopvang DAK kindercentra
DAK kindercentra

Onze kwaliteit

Alle locaties van DAK kindercentra voldoen aan de hoogste overheidseisen en –richtlijnen en staan geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Dagelijks is er een team gediplomeerde pedagogisch medewerkers aan het werk op de locaties. Onze medewerkers werken volgens 6 pedagogische vaardigheden die voor de ontwikkeling van jouw kind van grote waarde zijn.

DAK kindercentra

Een dag op het kinderdagverblijf van DAK!

Scherpe tarieven & gratis luiers, eten en drinken

Al onze scherpe tarieven zijn inclusief luiers (Pampers), (baby)voeding, vers fruit, verantwoorde tussendoortjes, activiteiten en materialen. Zo weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Wat het precies kost om je kind bij kinderdagverblijf DAK kindercentra te brengen, hangt af van welke opvangvorm je kiest en van je persoonlijke situatie. In onze tarievenlijsten vind je alle tarieven overzichtelijk op een rij.

Ouderportaal

De leuke dingen die we doen en de stappen die je kind iedere dag weer zet wil je als ouder natuurlijk niet missen. Dat hoeft ook niet met het ouderportaal. Installeer de app en blijf op de hoogte!

Ouderportaal peuteropvang Rijswijk, Voorburg en Den Haag
DAK kindercentra

Klik hieronder verder voor meer informatie over kinderdagopvang bij jouw in de stad.

DAK kindercentra DAK kindercentra