Jouw kind heeft een superleuke middag en jij kunt met een gerust hart doen wat je moet doen. Iedereen blij!

Uit je dak op onze
naschoolse opvang (NSO)!

Bij de NSO kan je kind na de schooldag rustig bijkomen. Of juist in actie komen natuurlijk!

Je kan bij ons spelen, een boekje lezen, knutselen, even gamen of gewoon chillen. Voor wie er zin in heeft, doen we verschillende sport- en spelactiviteiten en ook zijn we veel buiten op het speelplein te vinden.

In de vakanties zijn we de hele dag geopend. We hebben dan een activiteitenplanning vol leuke avonturen!

Bij ons op de NSO

Voor kinderen van alle leeftijden geldt: we maken het samen gezellig op de BSO!

Is je kind net op school begonnen? Dan is wat meer rust soms fijn.
Houdt jouw kind niet van stilzitten? Dan is het juist leuk om nieuwe dingen uit te proberen en actief te zijn.

Je kind heeft bij ons de ruimte om te doen waar het zin in heeft. Lekker spelen met vriendjes en vriendinnetjes uit de klas, knutselen, voetballen, spelletjes spelen of juist rustig een boekje lezen of kleuren… het kan en mag allemaal.

We organiseren regelmatig leuke uitjes, activiteiten en workshops voor de kinderen die daar zin in hebben.

Om dat voor elkaar te krijgen hebben we zelf veel leuke ideeën, een database met veel leuke activiteiten via Doenkids én werken we samen met workshopgevers uit de regio. Leren drummen, circusacts doen, hutten bouwen, schilderen, muziek maken, dansen en sporten, het kan van alles zijn!

En in de vakantie? Dan kan je kind de hele dag bij ons terecht en is er nog meer tijd voor leuke activiteiten en uitjes. Op die manier maken we van elke vakantiedag een feestje!

We hebben inspiratie voor heel veel activiteiten!
Op onze BSO's organiseren we deze rondom vier thema's:

Sport & spel

Voldoende beweging is belangrijk voor je kind! Het is gezond, goed voor de ontwikkeling en daarnaast ook nog eens lekker ontspannen na een drukke schooldag. Sport & spel zit daarom altijd in ons activiteitenaanbod. We organiseren sportdagen, bedenken samen met de kinderen verschillende spellen of nodigen workshopgevers uit die ons veranderen in bijvoorbeeld echte Judo masters of Lasergamers!

Kunst & cultuur

Elk kind is creatief! Bij ons leert je kind niet om binnen de lijntjes te blijven, maar om juist te ontdekken wat er nog meer mogelijk is. Van het maken van een kunstwerk tot aan een toneelstuk regisseren. Soms in een theaterhoek met verkleedkleren of tijdens een workshop muziek maken. Een plek voor je kind om heerlijk te knutselen of te tekenen, is er altijd te vinden.

Natuur en techniek

Weer of geen weer, we gaan elke dag naar buiten. Daar is namelijk van alles te beleven voor je kind. We houden van activiteiten in de natuur! En van de nieuwsgierige vragen van kinderen: “Waarom kan ik de wind niet vastpakken?”, “Hoe werkt vliegeren eigenlijk”?. Met het programma Techniek&Ik en de activiteitendatabase van Doenkids stimuleren we de nieuwsgierige houding van kinderen en doen we allerlei onderzoeken en proefjes om steeds meer te ontdekken. Ook laten wij onze vrienden van Pluk! regelmatig langskomen voor een lesje over de natuur of gaan wij bij Pluk! langs om te werken in onze moestuin.

Helden & beroepen

”Ik wil later als ik groot ben politieagent worden!”. Dat is leuk, laten we eens een wijkagent uitnodigen die ons kan laten zien wat er bij komt kijken als je politieagent bent. Hoeveel beroepen zijn er eigenlijk? Heel veel. Zo ontdekken we tijdens een bezoek aan de supermarkt, dat daar ook al meerdere beroepen zijn. En bij ons bezoek aan het bejaardenhuis: ja, daar werken ook mensen! Dat is veel om uit te kiezen… Het is maar goed dat je kind op de BSO alvast kennismaakt met verschillende helden en beroepen.

Heb je een Dak locatie bij jou in de buurt gevonden en wil je een keer komen kijken?
Je bent van harte welkom!

Je kunt bij ons een rondleiding aanvragen, gratis en vrijblijvend.
Wij kijken ernaar uit om jou en je kind te ontmoeten.
Graag tot snel!

Past Dak bij jou en je kind en voelt het goed?
Dan schrijf je jouw kind in.
Onze collega’s van Klantadvies nemen dan contact met je op, om te bespreken of er een plek is.