Een baan die bij jou past

Ben je op zoek naar jouw droombaan? Een baan die écht bij je past? Bij Dak begrijpen we dat je uniek bent, met je eigen karakter, talenten, achtergrond en uitdagingen. Daarom willen we je graag beter leren kennen! Ontdek onze vacatures en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Solliciteer vandaag nog en ontdek nieuwe kansen
voor jouw professionele groei!

Vacatures

Pedagogisch Medewerker

Servicebureau

Inge: Bij Dak organiseren we veel leuke dingen voor het personeel! Het leukste feest bij Dak was toch wel het laatste personeelsfeest op de Pier in Scheveningen.

 

Wat maakt werken bij Dak zo leuk

Bij Dak is geen dag hetzelfde. Bij ons kun je alle kanten op doordat we verschillende locaties hebben met andere opvangvormen, ouders en uitdagingen in diverse wijken. We bieden mooie doorgroei- en specialisatiemogelijkheden en durven jou op een andere plek te zetten als je daar talent voor hebt,
maar nog geen ervaring. Hoe leuk is dat?!

Zelf aan het roer

Bij ons leer je eigen verantwoordelijkheid te nemen en te pakken. Je leert het zelf te doen. Als je kansen ziet of als iets je niet zint. We helpen elkaar daarbij waar nodig.

Samen met je collega's

Bij Dak ben je onderdeel van een fijn team. Als je hulp nodig hebt, staan jouw directe collega’s of manager voor je klaar. Het zegt al genoeg dat onze medewerkers heel lang bij ons blijven!

Leuk om er te zijn

We stimuleren jou om je spelend te ontwikkelen. Om te doen wat bij jou past, op jouw eigen manier. Als je een kans ziet om het nog beter te doen voor de kinderen, dan pak je die kans en zoek je collega’s die hier ook plezier in hebben.

Extra ondersteuning

We hebben extra pedagogisch coaches en groepsondersteuners die jouw werk gemakkelijker maken.

Groei door bij Dak

Ontwikkel jezelf met onze (online) trainingen en opleidingen. Bijvoorbeeld via E-Wise, een online platform waar onze pedagogisch medewerkers allerlei trainingen kunnen volgen.

Werken in de buurt

Heb je er altijd al van gedroomd om met de fiets naar je werk te gaan? Met maar liefst 50 locaties verspreid over Den Haag, Voorburg en Rijswijk, is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt!

Chaima: Ik maak altijd hele leuke feestmutsen als de kinderen jarig zijn!

 

Welke talenten zet jij in bij Dak? Ben jij goed in schminken, sportdagen organiseren, muziek maken of wil jij je talenten nog ontdekken bij Dak? Wij kijken altijd naar de mogelijkheden om jou in je kracht te zetten en te ontwikkelen.