Kom sfeer proeven!

Via onderstaande button kun je een rondleiding aanvragen. Kies in het formulier bij ‘Waar wilt u zich voor inschrijven?’ voor rondleiding. Tot snel!

De voordelen van DAK

DAK kindercentra

Warme aandacht voor jou en jouw kind

Kinderen hebben een gevoel van veiligheid en vertrouwen nodig om nieuwe stappen te durven zetten. DAK kindercentra biedt deze warme omgeving. Wij zorgen voor een sfeer van geborgenheid waardoor jouw kind zich thuis voelt.

DAK kindercentra

Ruim 100 jaar kwaliteit

Sinds de oprichting in 1912 zijn we uitgegroeid tot een robuuste organisatie met 60 kindercentra in Den Haag en omgeving. Door die jarenlange ervaring hebben wij een enorme kennis opgebouwd in het werken met kinderen.

DAK kindercentra

Spelenderwijs ontwikkelen

Kinderen zijn echte ontdekkers. Zij ontdekken zichzelf en de wereld door te spelen. Wij begeleiden hen daarin met respect voor hun eigen ideeën en oplossingen. Ieder kind is ons even lief!

DAK kindercentra

Ouders waarderen ons met een 8,1!

Kinderopvang bij DAK is meer dan alleen opvang. Het is ook een belangrijk instrument bij de ontwikkeling en opvoeding van je kind. Wij zijn onwijs trots op zo’n mooie klanttevredenheid score!

DAK kindercentra

Partner in kindontwikkeling

We vinden het belangrijk om goed samen te werken met andere organisaties, zodat ouders en kinderen optimaal en waar nodig ondersteund kunnen worden.

DAK kindercentra

Bij jou in de buurt

DAK kindercentra is altijd dichtbij. Met 60 locaties verspreid door heel Den Haag, Rijswijk en Voorburg vind je ons op loopafstand van huis, werk of school.