Tarievenlijst

Download hier onze tarievenlijst waarin je onze tarieven per opvangvorm en contractvorm kunt vinden.

Rekentool

Met onze handige rekentool kun je snel en gemakkelijk een inschatting van je maandelijkse opvangkosten berekenen.

Kinderopvangtoeslag

Als je gebruikmaakt van kinderopvang kun je een tegemoetkoming krijgen van de belastingdienst.

Hoeveel kost kinderdagopvang (0 - 4 jaar) voor mij?

Wat kost peuteropvang (2 - 4 jaar) voor mij?

Wat kost BSO (4 - 13 jaar) voor mij?

Gezonde bedrijfsvoering

Kinderopvang is een vak. Een vak dat je in eerste instantie met je hart uitoefent. Maar ook met verstand en beleid. En dat beleid is bij ons niet op winst gericht, maar op een gezonde bedrijfsvoering. DAK kindercentra is namelijk geen commercieel bedrijf, maar een stichting met een grote verantwoordelijkheid richting de samenleving.

Kinderopvang Den haag
DAK kindercentra

Maatschappelijk verbonden

Waar andere kinderopvangorganisaties misschien eerder kiezen voor het snelle geld, gaan wij voor duurzame kwaliteit. En mochten we aan het eind van het jaar een positieve balans hebben? Dan gaat dat geld niet naar aandeelhouders, want die hebben we als stichting niet. Onze winst betaalt zich direct uit in winst voor kinderen. We investeren in nieuwe en bestaande kindercentra, in samenwerkingen met Brede Buurtscholen en in cursussen en trainingen voor onze medewerkers. Door onze verbondenheid met maatschappelijke organisaties, zoals buurtcentra, culturele instellingen, sportclubs en scholen, weten we wat er speelt en leeft en kunnen we daar waar nodig actie ondernemen.

Kinderopvang Voorburg
DAK kindercentra

Aantrekkelijk geprijsd

Dat maatschappelijk ondernemerschap en niet op winst gericht zijn, leidt ertoe dat wij onze kinderopvang misschien niet voor de laagste, maar wel voor heel concurrerende tarieven kunnen aanbieden. En zo zorgen we er ook voor dat kinderopvang voor iedereen toegankelijk blijft. Kortom: we letten gewoon goed op de kleintjes, zeg maar!

DAK kindercentra

Een vraag of advies?

We zitten elke werkdag van 08.30 tot 17.00 uur voor je klaar. Neem vrijblijvend contact op met het team Klantadvies via 088 750 91 10 voor een passend aanbod.