Tarievenlijst

Hier vind je
onze tarieven
per opvangvorm.

Rekentool

Met onze handige rekentool kun je snel en gemakkelijk een inschatting van je maandelijkse opvangkosten berekenen.

Kinderopvangtoeslag

Als je gebruikmaakt van kinderopvang kun je een tegemoetkoming krijgen van de belastingdienst.

Hoeveel kost kinderdagopvang (0 - 4 jaar) voor mij?

Wat kost peuteropvang (2 - 4 jaar) voor mij?

Wat kost BSO (4 - 13 jaar) voor mij?

Gezonde bedrijfsvoering

Kinderopvang is een vak. Een vak dat je in eerste instantie met je hart uitoefent. Maar ook met verstand en beleid. En dat beleid is bij ons niet op winst gericht, maar op een gezonde bedrijfsvoering. DAK kindercentra is namelijk geen commercieel bedrijf, maar een stichting met een grote verantwoordelijkheid richting de samenleving.

 

Kinderopvang Den haag
DAK kindercentra

Maatschappelijk verbonden

In tegenstelling tot sommige andere kinderopvangorganisaties gaan wij voor duurzame kwaliteit. Dat houdt in dat als we aan het eind van het jaar geld ‘over’ hebben, dit niet naar aandeelhouders gaat (want die heeft een stichting niet) maar weer investeren in de organisatie. Dat kan een nieuw kindercentrum zijn of cursussen en trainingen voor onze medewerkers enzovoort. Door onze verbondenheid met maatschappelijke organisaties, zoals buurtcentra, culturele instellingen, sportclubs en scholen, weten we wat er speelt en leeft en kunnen we daar waar nodig actie ondernemen. Kortom, we blijven altijd weer investeren in ‘het kind’.

 

Kinderopvang Voorburg
DAK kindercentra

Aantrekkelijk geprijsd

Dat maatschappelijk ondernemerschap en niet op winst gericht zijn, leidt ertoe dat wij onze kinderopvang voor heel concurrerende tarieven kunnen aanbieden. En zo zorgen we er ook voor dat kinderopvang voor iedereen toegankelijk blijft. Kortom: we letten gewoon goed op de kleintjes, zeg maar!

DAK kindercentra

Een vraag of advies?

We zitten elke werkdag van 08.30 tot 17.00 uur voor je klaar. Neem vrijblijvend contact op met het team Klantadvies via 088 750 91 10 voor een passend aanbod.