Buitenschoolse opvang Dak O3 in Den Haag Centrum

Deze moderne BSO locatie in het Centrum van Den Haag heeft op de begane grond, op de 1e etage en op de 2e etage een BSO-ruimte. De groepen staan met elkaar in verbinding en werken veel samen. Buitenschoolse opvang Dak O3 werkt samen met kindcentrum O3. O3 biedt veel uitdaging en mogelijkheden voor de kinderen.

De locatie staat aan het grote Deltaplantsoen waar we iedere dag kunnen voetballen, klimmen of rennen en spelletjes doen in het gras. In het gebouw zijn mogelijkheden om heerlijk samen te koken, te spelen, knutselen in het atelier, rennen in de gymzaal of op het grote sport dakterras actief te zijn. Vele mogelijkheden om echt vrij te zijn en te ontspannen na een schooldag.

Tijdens de schoolvakanties bieden we vakantieopvang met een uitdagend activiteitenprogramma. De buitenschoolse opvang is dan de hele dag open.

Praktische informatie

LRK-nummer en GGD-rapport

LRK nummer(s)

BSO:151133190

GGD Rapport

Openingstijden

Ma: Na schooltijd - 18.30u
Di: Na schooltijd - 18.30u
Wo: Na schooltijd - 18.30u
Do: Na schooltijd - 18.30u
Vr: Na schooltijd - 18.30u

Kom eens langs

Dak O3 Zaanstraat 25 2515 TM, Den Haag 06 580 706 56

Kom kennismaken! Met een persoonlijke vrijblijvende rondleiding kun je de buitenschoolse opvang van Dak O3 zelf ervaren. Heb je je keuze al gemaakt en wil je direct inschrijven? Ga dan naar het inschrijfformulier.

Unitmanager van Dak O3: Monique Wolf

kim_dak_zaanstraat_bso/
kim_dak_zaanstraat_bso/
kim_dak_zaanstraat_bso/
kim_dak_zaanstraat_bso/
Kim Dak Zaanstraat BSO