Buitenschoolse Opvang Lisa DAK in Den Haag Bomen- en Bloemenbuurt

Buitenschoolse opvang Lisa DAK in Den Haag Bomen- en Bloemenbuurt, gevestigd in Scoutinggebouw De Wigwam, is prachtig gelegen midden in het avontuurlijke groen van de Bosjes van Pex in Loosduinen en biedt BSO voor 7 tot 13 jarigen. Op de Daal en Bergselaan 50a bieden we BSO voor de 4 tot 7 jarigen. Vanaf 7 jaar stromen de kinderen door naar deze stoere BSO van Lisa DAK.

Een unieke locatie, die kinderen de kans biedt op buitenactiviteiten die net wat anders zijn dan in de verstedelijkte omgeving. We klimmen in bomen, leren vuur maken en gaan eropuit met de boswachter. Met een speeltuin in onze eigen ‘achtertuin’ en maar liefst 4 speellokalen hebben kinderen volop speelruimte bij de BSO van Lisa DAK. Er is zelfs een sportlokaal waar je binnen kunt voetballen en skaten! Maar ook doen we spelenderwijs kennis op van techniek door spannende proefjes binnen of buiten in de natuur. In de vakantie zijn er thematische activiteiten en gaan we er vaak op uit. Naar een voorstelling, het strand of een grote speeltuin in de buurt. De kinderen praten ook mee, want eens in de maand is er een kinderraad en dat geeft jouw avonturier de kans van de BSO zijn/ haar eigen ding te maken.

Tijdens de schoolvakanties bieden we vakantieopvang met een uitdagend activiteitenprogramma! We zijn dan de hele dag open.

Praktische informatie

LRK-nummer en GGD-rapport

LRK nummer(s)

BSO:111206571

GGD Rapport

Openingstijden

Ma: Na schooltijd - 18.30u
Di: Na schooltijd - 18.30u
Do: Na schooltijd - 18.30u
Vr: Na schooltijd - 18.30u

Kom eens langs

Lisa DAK Daal en Bergselaan 9 2565 AB, Den Haag 088 750 95 70

Kom kennismaken! Met een persoonlijke vrijblijvende rondleiding kun je de buitenschoolse opvang van Lisa DAK in Den Haag Bomen- en Bloemenbuurt zelf ervaren. Heb je je keuze al gemaakt en wil je direct inschrijven? Ga dan naar het inschrijfformulier.

Unitmanager van Lisa DAK:

De Voordelen van Lisa DAK

DAK kindercentra

Stoere locatie in scoutinggebouw de WigWam in een bosrijke en natuurlijke omgeving, de bosjes van Pex.

DAK kindercentra

Speciaal voor de oudere kinderen in de leeftijd van 7 tot 13 jaar. Zo kunnen we stoerdere activiteiten doen!

DAK kindercentra

De kinderen praten ook mee, want eens in de maand is er een kinderraad en dat geeft jouw avonturier de kans van de BSO zijn/ haar eigen ding te maken.

Bij BSO Lisa DAK kijken

Lisa Dak Daal en Bergselaan 9 BSO
Lisa DAK BSO Den Haag Bomen- en Bloemenbuurt

Waarom DAK?

Ouders vertellen

Amira

De moeder van Omar en Maja

"Allebei mijn kinderen kan ik met een gerust hart achterlaten, omdat ik zeker weet dat ze in goede handen zijn. De juffen staan daar met veel liefde klaar voor de kinderen."

Lieke

De moeder van Sem

"Ondanks de grote groep is er aandacht voor de kinderen individueel. Ook krijgen zij ruimte om iets te kunnen vertellen. Als ouder vind ik het fijn om 's middags een gesprekje met de pedagogisch medewerkers te voeren."

Peter

De vader van Fay

"We hebben er vier fantastische jaren gehad. Heel grote betrokkenheid van de medewerkers. Een uitermate prettige, veilige, liefdevolle omgeving voor de kinderen. Ga vooral zo door!!"

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een ouderportaal?

Ja zeker. Elke dag zien we je kind nieuwe dingen leren en ontdekken. Deze magische momenten toveren steeds weer een glimlach op ons gezicht. Met het ouderportaal (app en webportaal) kunnen we deze mooie momenten, gedurende je werkdag, ook met jou delen. De Dak kindercentra app download je in de App store (Apple) of in de Playstore (Android). Je kunt natuurlijk ook op het webportaal inloggen. Bekijk hier onze ouderportaal pagina met alle informatie. Je ontvangt 4 weken voor de daadwerkelijke start van de plaatsing de inloggegevens per e-mail.

Hebben jullie plek?

Of er direct plaats is op een locatie is van een aantal zaken afhankelijk, zoals bijvoorbeeld de gewenste opvang dag en de leeftijd van je kind. Als er momenteel geen plek is, werken we met een wachtlijst. Om een nieuwe plek voor jou beschikbaar te krijgen, zijn we afhankelijk van opzeggingen of wijzigingen in de planning. Het team Klantadvies bekijkt graag samen met jou, naar aanleiding van je wensen en voorkeuren, wat de mogelijkheden zijn. Neem hiervoor contact op met het team Klantadvies via 088 750 91 10 of klantadvies@dakkindercentra.nl.

Kan DAK kindercentra helpen bij het berekenen van de kosten?

Ja dat doen we graag. We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst zelf inzicht wilt krijgen in de mogelijke kosten. Met onze handige rekentool bereken je gemakkelijk wat je netto kinderopvangkosten zijn en wat je eventueel terugkrijgt van de Belastingdienst. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Bekijk onze kostenpagina met onze tarievenlijst, onze handige rekentool en meer informatie over kinderopvangtoeslag.

Wanneer heb ik recht op kinderopvangtoeslag?

De overheid betaalt mee aan de kosten voor kinderopvang. Op www.toeslagen.nl kun je precies zien aan welke voorwaarden je moet voldoen om in aanmerking te komen voor de kinderopvangtoeslag. Als je recht hebt op kinderopvangtoeslag, dan kun je op deze website ook berekenen hoeveel kinderopvangtoeslag je zou kunnen ontvangen.

Bekijk ook nog even onze pagina over kinderopvangtoeslag.

Wanneer moet ik me inschrijven?

We adviseren je om je kind zo snel mogelijk in te schrijven om de kans op een plek te vergroten. We nemen je wens mee in de planning en doen natuurlijk ons uiterste best om iets voor je te betekenen.
Inschrijven voor hele of halve dagopvang bij DAK kindercentra is mogelijk vanaf het begin van de zwangerschap, of wanneer het moment van adoptie bekend is. Buitenschoolse opvang volgend op dagopvang moet je apart voor inschrijven. Inschrijven is kosteloos en kan via de website door middel van het inschrijfformulier of telefonisch (088 750 91 10). Een medewerker van het team Klantadvies plaatst je kind dan direct op de wachtlijst en informeert je over plaatsingsmogelijkheden, kosten en overige voorwaarden.

Wat voor kinderopvang biedt DAK kindercentra?

DAK kindercentra biedt verschillende soorten opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Je kind kan tot 4 jaar terecht bij de dagopvang of schooltijdenopvang. Peuters kunnen gezellig samen spelen op de peuteropvang. Daarnaast is er de verlengde peuteropvang. Deze vorm van peuteropvang is geschikt voor peuters van 2 tot 4 jaar en biedt ruimere openingstijden (08.30 – 15.00 uur) dan de reguliere peuteropvang.

Heb je een schoolgaand kind, dan kun je gebruikmaken van de buitenschoolse opvang waarbij wij je kind van school ophalen. Daarnaast biedt DAK kindercentra op een aantal locaties vakantieopvang, voorschoolse opvang, flexibele opvang en dag-, avond- en weekendopvang. Lees hier nog meer over onze opvangvormen.

Zijn alle locaties van DAK kindercentra geregistreerd in het register kinderopvang?

Ja, al onze kindercentra zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). In het LRK zijn alle kinderdagverblijven, organisaties voor buitenschoolse opvang, gastouderbureaus en gastouders geregistreerd, die voldoen aan de kwaliteitseisen van de Wet Kinderopvang. Ouders hebben alleen recht op kinderopvangtoeslag als ze gebruikmaken van kinderopvang die in het LRK staat. De registratiebewijzen vind je op de website www.landelijkregisterkinderopvang.nl. Lees meer over onze kwaliteit.

DAK kindercentra DAK kindercentra