Buitenschoolse opvang Dak Theresia in Den Haag Bezuidenhout

Vrijstaande, ruim opgezette BSO kinderopvanglocatie in Haagse Hout naast het recreatieveld aan de Spaarwaterstraat. De grote ramen bieden de ruimtes veel licht en een sfeervolle ambiance. In de groepen zijn diverse themahoeken en de kinderen kunnen meedoen aan tal van uitdagende workshops. Van koken, schilderen, muziek tot sport en bewegen. Maar een potje poolen of tafelvoetbal kan natuurlijk altijd! Elke ruimte heeft direct toegang tot de spannende buitenspeelruimte met leuke speelmaterialen en volop ruimte om je even lekker uit te leven na een drukke schooldag. Eropuit naar het Haagse Bos voor nog meer klimmen en klauteren maakt het feest helemaal compleet!

Tijdens de schoolvakanties bieden we vakantieopvang met een uitdagend activiteitenprogramma. We zijn dan de hele dag open.

Praktische informatie

LRK-nummer en GGD-rapport

LRK nummer(s)

BSO:194927283

GGD Rapport

Openingstijden

Ma: Na schooltijd - 18.30u
Di: Na schooltijd - 18.30u
Wo: Na schooltijd - 18.30u
Do: Na schooltijd - 18.30u
Vr: Na schooltijd - 18.30u

Kom eens langs

Dak Theresia Theresiastraat 310 2593 AZ, Den Haag 088 750 97 60

Kom kennismaken! Met een persoonlijke vrijblijvende rondleiding kun je de buitenschoolse opvang van Dak Theresia zelf ervaren. Heb je je keuze al gemaakt en wil je direct inschrijven? Ga dan naar het inschrijfformulier.

Unitmanager van Dak Theresia: Anja van Vuuren