Peuteropvang Dak Dunkler in Den Haag Duinoord

In deze mooie peuteropvang (peuterspeelzaal) van Dak Dunkler in Duinoord, onderdeel van kindcentrum de Boldingh, is elk kind welkom om zijn of haar eigen talenten te ontdekken. Heerlijk in een vertrouwde omgeving op ontdekkingstocht in de verschillende themahoeken. Spelen in de huishoek, bouwhoek of lekker fröbelen in de knutselhoek. In de ruime speelhal kunnen de kinderen heerlijk ravotten en peuterdansen, maar ook meedoen aan een heuse gymles. Hoe leuk is dat? Vanuit elke ruimte is er direct toegang tot het speelse buitenspeelruimte waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Lekker hollen door het tunneltje van wilgenhout, van de glijbaan zoeven, zandkastelen bouwen in de zandbak, eten aan de picknick-tafel en voor de baby’s is er natuurlijk een eigen plekje waar ze veilig kunnen kruipen en tijgeren. Dak Dunkler zit samen met Nutsschool M.M. Boldingh in het nieuwe pand. Door de intensieve samenwerking krijgen de kinderen van Dak Dunkler voorrang bij plaatsing bij M.M. Boldingh!
Op deze locatie bieden we ook Voor- en Vroegschoolse Educatie aan.

Praktische informatie

Openingstijden

Ma: 8.30 - 12.30u
Di: 8.30 - 12.30u
Do: 8.30 - 12.30u
Vr: 8.30 - 12.30u

Kom eens langs

Dak Dunkler Dunklerstraat 5 2517 SW, Den Haag 088 750 97 40

Kom kennismaken! Met een persoonlijke vrijblijvende rondleiding kun je de Peuteropvang van Dak Dunkler zelf ervaren. Heb je je keuze al gemaakt en wil je direct inschrijven? Ga dan naar het inschrijfformulier.

Unitmanager van Dak Dunkler: Marjolein Lennards

Onno Dak Dunklerstraat Peuteropvang
Onno Dak Dunklerstraat Peuteropvang

Hebben jullie een ouderportaal?

Ja zeker. Elke dag zien we je kind nieuwe dingen leren en ontdekken. Deze magische momenten toveren steeds weer een glimlach op ons gezicht. Met het ouderportaal (app en webportaal) kunnen we deze mooie momenten, gedurende je werkdag, ook met jou delen. De Dak kindercentra app download je in de App store (Apple) of in de Playstore (Android). Je kunt natuurlijk ook op het webportaal inloggen. Bekijk hier onze ouderportaal pagina met alle informatie. Je ontvangt 4 weken voor de daadwerkelijke start van de plaatsing de inloggegevens per e-mail.

Hebben jullie plek?

Of er direct plaats is op een locatie is van een aantal zaken afhankelijk, zoals bijvoorbeeld de gewenste opvang dag en de leeftijd van je kind. Als er momenteel geen plek is, werken we met een wachtlijst. Om een nieuwe plek voor jou beschikbaar te krijgen, zijn we afhankelijk van opzeggingen of wijzigingen in de planning. Het team Klantadvies bekijkt graag samen met jou, naar aanleiding van je wensen en voorkeuren, wat de mogelijkheden zijn. Neem hiervoor contact op met het team Klantadvies via 088 750 91 10 of klantadvies@dakkindercentra.nl.

Kan DAK kindercentra helpen bij het berekenen van de kosten?

Ja dat doen we graag. We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst zelf inzicht wilt krijgen in de mogelijke kosten. Met onze handige rekentool bereken je gemakkelijk wat je netto kinderopvangkosten zijn en wat je eventueel terugkrijgt van de Belastingdienst. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Bekijk onze kostenpagina met onze tarievenlijst, onze handige rekentool en meer informatie over kinderopvangtoeslag.

Wanneer heb ik recht op kinderopvangtoeslag?

De overheid betaalt mee aan de kosten voor kinderopvang. Op www.toeslagen.nl kun je precies zien aan welke voorwaarden je moet voldoen om in aanmerking te komen voor de kinderopvangtoeslag. Als je recht hebt op kinderopvangtoeslag, dan kun je op deze website ook berekenen hoeveel kinderopvangtoeslag je zou kunnen ontvangen.

Bekijk ook nog even onze pagina over kinderopvangtoeslag.

Wanneer moet ik me inschrijven?

We adviseren je om je kind zo snel mogelijk in te schrijven om de kans op een plek te vergroten. We nemen je wens mee in de planning en doen natuurlijk ons uiterste best om iets voor je te betekenen.
Inschrijven voor hele of halve dagopvang bij DAK kindercentra is mogelijk vanaf het begin van de zwangerschap, of wanneer het moment van adoptie bekend is. Buitenschoolse opvang volgend op dagopvang moet je apart voor inschrijven. Inschrijven is kosteloos en kan via de website door middel van het inschrijfformulier of telefonisch (088 750 91 10). Een medewerker van het team Klantadvies plaatst je kind dan direct op de wachtlijst en informeert je over plaatsingsmogelijkheden, kosten en overige voorwaarden.

Wat voor kinderopvang biedt DAK kindercentra?

DAK kindercentra biedt verschillende soorten opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Je kind kan tot 4 jaar terecht bij de dagopvang of schooltijdenopvang. Peuters kunnen gezellig samen spelen op de peuteropvang. Daarnaast is er de verlengde peuteropvang. Deze vorm van peuteropvang is geschikt voor peuters van 2 tot 4 jaar en biedt ruimere openingstijden (08.30 – 15.00 uur) dan de reguliere peuteropvang.

Heb je een schoolgaand kind, dan kun je gebruikmaken van de buitenschoolse opvang waarbij wij je kind van school ophalen. Daarnaast biedt DAK kindercentra op een aantal locaties vakantieopvang, voorschoolse opvang, flexibele opvang en dag-, avond- en weekendopvang. Lees hier nog meer over onze opvangvormen.

Zijn alle locaties van DAK kindercentra geregistreerd in het register kinderopvang?

Ja, al onze kindercentra zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). In het LRK zijn alle kinderdagverblijven, organisaties voor buitenschoolse opvang, gastouderbureaus en gastouders geregistreerd, die voldoen aan de kwaliteitseisen van de Wet Kinderopvang. Ouders hebben alleen recht op kinderopvangtoeslag als ze gebruikmaken van kinderopvang die in het LRK staat. De registratiebewijzen vind je op de website www.landelijkregisterkinderopvang.nl. Lees meer over onze kwaliteit.