Buitenschoolse opvang Dak Baambrug in Den Haag Leyenburg

Deze gezellige BSO-locatie in Escamp is speels ingericht met verschillende ontdekhoekjes. Onze BSO aan de Baambruggestraat heeft op de begane grond twee geschakelde groepen voor de jongere kinderen van 4 tot 8 jaar, ingericht met knutselatelier en uitdagende speelhoeken. Op de BSO aan de Maarsbergenstraat vangen we de 7 tot 12 jarigen op. Deze twee BSO’s werken samen als 1 team. In de lichte ruimtes dagen de verschillende themahoeken je kind uit tot fantasiespel. Van blokkenparcours tot kinderkooktheater. De spiegelwand biedt de grotere kinderen een eigen talentenpodium en in de loungehoek is het heerlijk chillen of lekker lezen. Vanuit de groepsruimtes hebben ze direct toegang tot de ruime buitenspeelplaats. Om lekker in te skaten, te tennissen, te knotshockeyen of te stoepkrijten. “Mam, mag ik nog even blijven?”

Tijdens de schoolvakanties bieden we vakantieopvang met een uitdagend activiteitenprogramma! We zijn dan de hele dag open.

 

Praktische informatie

LRK-nummer en GGD-rapport

LRK nummer(s)

BSO:113594550

GGD Rapport

Openingstijden

Ma: na schooltijd - 18.30u
Di: na schooltijd - 18.30u
Wo: na schooltijd - 18.30u
Do: na schooltijd - 18.30u
Vr: na schooltijd - 18.30u

Kom eens langs

Dak Baambrug Baambruggestraat 14 2546 SK, Den Haag 088 750 96 40

Kom kennismaken! Met een persoonlijke vrijblijvende rondleiding kun je de buitenschoolse opvang van Dak Baambrug zelf ervaren. Heb je je keuze al gemaakt en wil je direct inschrijven? Ga dan naar het inschrijfformulier.

Unitmanager van Dak Baambrug: Linda Bakker

Milan Dak Baambruggestraat BSO