Leestijd: 1 minuut

Inhoud

  • Schrijf je op tijd in
  • Gratis inschrijven
  • Betaalbaarder dan je denkt!
  • Rekentool

Schrijf je op tijd in

Kinderopvanglocaties kunnen een wachtlijst hebben. Daarom raden we aan je kind zo spoedig mogelijk in te schrijven. Veel verschillende partijen geven aan dat je in de vijfde of zesde maand op tijd bent met het inschrijven voor de kinderopvang, maar vaak is dit al te laat. Het zou natuurlijk jammer zijn als je kind niet naar de locatie van jouw voorkeur kan. Wij raden daarom aan om je kind al tijdens de eerste 3 maanden van je zwangerschap in te schrijven.

Gratis inschrijven

Inschrijven bij DAK kindercentra is kosteloos en doe je via de “inschrijfbutton”.
óf telefonisch met onze afdeling Klantadvies (088 750 91 10).

Kom je liever eerst even sfeer proeven? Je bent uiteraard van harte welkom! Dit is namelijk dé manier om erachter te komen welke locatie goed voelt en het beste aansluit bij jouw wensen. Vraag hier een rondleiding aan.

Zwanger? Gefeliciteerd! Wanneer kun je het beste kinderopvang regelen?

Betaalbaarder dan je denkt!

Wat kinderopvang precies kost, verschilt per gezin en per situatie. Daarnaast hebben de meeste
ouders recht op kinderopvangtoeslag. Hoeveel toeslag je krijgt en hoeveel je dus uiteindelijk zelf betaalt, hangt af van meerdere factoren. Bijvoorbeeld het aantal uur dat je kind per maand naar de opvang gaat, wat het uurtarief is van de gekozen kinderopvangorganisatie én wat het gezinsinkomen is.

Rekentool

Wil je weten hoeveel kinderopvang in jouw situatie kost? Gebruik dan onze handige rekentool. Hiermee kun je snel en gemakkelijk een inschatting van je maandelijkse opvangkosten berekenen. Bereken hier jouw situatie.