Elk jaar een groot succes: de Vossenjacht!

Elke laatste vrijdag van de zomervakantie organiseert Dak kindercentra een leuke vossenjacht. Je gaat op zoek naar de “vossen”. Dit zijn mensen verkleed als bijvoorbeeld een superheld of stripfiguur. Is de persoon die je tegenkomt wel echt een vos, of is het iemand die er gewoon een beetje “gek” uitziet. Spannend!!
Heb je een vos gevonden, dan krijg je een stempel voor op je stempelkaart. Is je kaart vol? Dan heb je alle vossen gevonden!. Doe je mee?

 

Handig om te weten

Wanneer:
De vossenjacht vindt plaats op vrijdag 23 augustus 2024 tussen 10.00-14.00 uur. Let op: start uiterlijk om 12.30 uur met zoeken naar de vossen zodat je voldoende tijd hebt om ze allemaal te vinden.

Waar:
In de omgeving van de Leyweg en het Melis Stokepark in Den Haag. De kraam waar je je stempelkaart haalt, staat op het pleintje tegenover de HEMA op de Leyweg. Hier krijg je ook een plattegrond van het gebied waar je naar de vossen kunt zoeken.

Voor wie:
Kinderen van 4-13 jaar. Kinderen moeten wel begeleid worden door minimaal 1 volwassene van 18 jaar of ouder.

Kosten:
Helemaal niks! Kinderen en hun begeleiders mogen gratis meedoen.

Moet ik me van tevoren aanmelden?
Nee. Je hoeft je niet aan te melden om mee te doen. Kom voor 12:30 naar de Dak marktkraam om je stempelkaart op te halen en dan kun je op jacht!

Moet ik op een BSO van Dak kindercentra zitten om mee te mogen doen?
Nee hoor. Ook kinderen die niet bij Dak zitten, mogen deelnemen aan de Vossenjacht. Deze kinderen kunnen met hun begeleider een stempelkaart en een plattegrond van het zoekgebied ophalen bij de Dak marktkraam tegenover de HEMA in het winkelcentrum Leyweg.