Buitenschoolse opvang Dak Steenwijk in Den Haag Morgenstond

Onze BSO aan de Steenwijklaan in Den Haag Morgenstond bij korfbalvereniging het Eibernest is een paradijs voor sportievelingen. De 3 sportvelden dagen uit tot een partijtje voetbal, slagbal of beachvolley. En sportclinics als hockey en tennis laten kinderen nog meer sport- en spelvormen ontdekken. In de grote sporthal is het ook bij slecht weer lekker dollen, tikkertje spelen of badmintonnen. Maar ook creatievelingen, bob-de-bouwers en spelletjesdieren kunnen zich op de buitenschoolse opvang van Dak Steenwijk helemaal uitleven. Onze twee ruimtes zijn gezellig ingericht met diverse speelhoeken en een chillplek. Want even relaxen en niks doen mag natuurlijk ook!

Tijdens de schoolvakanties bieden we vakantieopvang met een uitdagend activiteitenprogramma. We zijn dan de hele dag open.

Praktische informatie

LRK-nummer en GGD-rapport

LRK nummer(s)

BSO:327984533

GGD Rapport

Openingstijden

Ma: na schooltijd - 18.30u
Di: na schooltijd - 18.30u
Wo: na schooltijd - 18.30u
Do: na schooltijd - 18.30u
Vr: na schooltijd - 18.30u

Kom eens langs

Dak Steenwijk Steenwijklaan 16 2541 RL, Den Haag 088 750 93 00

Kom kennismaken! Met een persoonlijke vrijblijvende rondleiding kun je de buitenschoolse opvang van Dak Steenwijk zelf ervaren. Heb je je keuze al gemaakt en wil je direct inschrijven? Ga dan naar het inschrijfformulier.

Unitmanager van Dak Steenwijk: Sia Dallinga

dion_dak_steenwijklaan_bso/
dion_dak_steenwijklaan_bso/
dion_dak_steenwijklaan_bso/
dion_dak_steenwijklaan_bso/
dion_dak_steenwijklaan_bso/
Dion Dak Steenwijklaan BSO