Buitenschoolse opvang Dak Brester in Den Haag Laakkwartier

BSO Dak Brester in de wijk Laakkwartier en Spoorwijk in Den Haag heeft drie eigen, ruime groepen in bassischool Willem Drees. Op de begane grond zijn er twee knusse ruimtes met gevarieerde themahoeken. En een ruime keuken om lekker met elkaar te koken. Het theaterpodium en DJ meubel op de 1e etage is een paradijs voor podiumtalenten. Volop buitenspelen, klauteren en klimmen kun je op het schoolplein. Een ontdekkingsreis in de natuurspeeltuin maakt het avontuur compleet!

We bieden bij buitenschoolse opvang Dak Brester ook voorschoolse opvang vanaf 07.30u voor basisschool Gerth van Wijk en Willem Drees. Dé manier om de schooldag rustig te starten, terwijl papa en mama al vroeg aan de werkdag beginnen. En tijdens de schoolvakanties bieden we vakantieopvang met een uitdagend activiteitenprogramma! We zijn dan de hele dag open.

Praktische informatie

LRK-nummer en GGD-rapport

LRK nummer(s)

BSO:458844883

GGD Rapport

Openingstijden

Ma: Na schooltijd - 18.30u
Di: Na schooltijd - 18.30u
Wo: Na schooltijd - 18.30u
Do: Na schooltijd - 18.30u
Vr: Na schooltijd - 18.30u

Kom eens langs

Dak Brester Bresterstraat 23 2523 XC, Den Haag 088 750 92 50

Kom kennismaken! Met een persoonlijke vrijblijvende rondleiding kun je de buitenschoolse opvang van Dak Brester zelf ervaren. Heb je je keuze al gemaakt en wil je direct inschrijven? Ga dan naar het inschrijfformulier.

Unitmanager van Dak Brester: Petra Dijkstra

david_dak-bresterstraat_bso/
david_dak-bresterstraat_bso/
david_dak-bresterstraat_bso/
David DAK BSO Den Haag Laakkwartier