Peuteropvang Aquamarijn in Den Haag Waldeck

Als je over de drempel stapt bij Aquamarijn, dan merk je het meteen: hier is het knus en gezellig!

We hebben – naast het kinderdagverblijf – ook een peutergroep (2-4 jaar) die alleen in de ochtenden geopend is: de Dolfijnen. Hier spelen de peuters samen, maken we plezier en stimuleren we de kinderen in hun ontwikkeling. Wat vindt het kind interessant? Waar is het nieuwsgierig naar? We kijken goed en zorgen voor leuke, leerzame ervaringen die bij het kind passen.

Aquamarijn is natuurlijk een prachtige moderne locatie, zowel van binnen als van buiten.
Maar wat nog mooier is bij Aquamarijn, is dat alle medewerkers (leerkrachten van regulier en speciaal basisonderwijs, vakleerkrachten, diverse onderwijs- en gedragsdeskundigen en pedagogisch medewerkers) één team vormen. Wij kennen de kinderen. Door onze samenwerking kunnen we kinderen nog beter de ondersteuning en/of uitdaging bieden die past bij het kind. En als een kind 4 jaar wordt en naar het onderwijsdeel van Aquamarijn doorstroomt, zorgen wij voor een goede overdracht aan de kleuterleerkracht. Zo wordt de stap naar het basisonderwijs minder groot.

Praktische informatie

LRK-nummer en GGD-rapport

LRK nummer(s)

KDV:697901944

GGD Rapport

Openingstijden

Ma: 08.15-11.45
Di: 08.15-11.45
Wo: 08.15-11.45
Do: 08.15-11.45
Vr: 08.15-11.45

Kom eens langs

Aquamarijn Donker Curtiusstraat 2 2555 XW, Den Haag 088 750 98 10

Kom kennismaken! Met een persoonlijke vrijblijvende rondleiding kun je de peuteropvang bij Aquamarijn zelf ervaren. Heb je je keuze al gemaakt en wil je direct inschrijven? Ga dan naar het inschrijfformulier.

Unitmanager van Aquamarijn: Saskia Vredenberg