Kinderdagverblijf Aquamarijn in Den Haag Waldeck

Aquamarijn lijkt groot aan de buitenkant, maar als je eenmaal binnen bent is dat helemaal anders!

De omgeving voor de jongste kinderen is knus en gezellig. Aan een gemeenschappelijke speelhal, waar regelmatig gezamenlijke activiteiten worden aangeboden (bijvoorbeeld voor dreumesen of voor kinderen die bijna naar school gaan) liggen vijf groepsruimtes. Er zijn twee groepen voor kinderen van 0 tot 2 jaar: de Zeepaardjes en de Zeeschildpadden. Als kinderen 2 jaar zijn kunnen ze door naar de groep voor kinderen van 2 tot 4 jaar: de Maanvissen. Daarnaast hebben we twee groepen van 0 tot 4 jaar: de Inktvissen en de Zeesterren. In de eigen groepsruimte spelen en eten we samen. Buiten hebben we een eigen speelterrein, waar we heerlijk en veilig buiten kunnen spelen. We gaan iedere dag met de kinderen naar buiten, tenzij het weer dat echt onmogelijk maakt. We volgen elk kind; waar heeft het behoefte aan? Slapen, fles, knuffelen, voorlezen, spelen, de dag vliegt voorbij!

Aquamarijn is natuurlijk een prachtige moderne locatie, zowel van binnen als van buiten.
Maar wat nog mooier is bij Aquamarijn, is dat alle medewerkers (leerkrachten van regulier en speciaal basisonderwijs, vakleerkrachten, diverse onderwijs- en gedragsdeskundigen en pedagogisch medewerkers) één team vormen. Wij kennen de kinderen. Door onze samenwerking kunnen we kinderen nog beter de ondersteuning en/of uitdaging bieden die past bij het kind. En als een kind 4 jaar wordt en naar het onderwijsdeel van Aquamarijn doorstroomt, zorgen wij voor een goede overdracht aan de kleuterleerkracht. Zo wordt de stap naar het basisonderwijs minder groot.

Praktische informatie

LRK-nummer en GGD-rapport

LRK nummer(s)

KDV:697901944

GGD Rapport

Openingstijden

Ma: 7.30 - 18.00 uur
Di: 7.30 - 18.00 uur
Wo: 7.30 - 18.00 uur
Do: 7.30 - 18.00 uur
Vr: 7.30 - 18.00 uur

Kom eens langs

Aquamarijn Donker Curtiusstraat 2 2555 XW, Den Haag 088 750 98 10

Kom kennismaken! Met een persoonlijke vrijblijvende rondleiding kun je de dagopvang bij Aquamarijn zelf ervaren. Heb je je keuze al gemaakt en wil je direct inschrijven? Ga dan naar het inschrijfformulier.

Unitmanager van Aquamarijn: Saskia Vredenberg