Opvangvormen Buitenschoolse opvang

Voorschoolse opvang

Dé manier om de schooldag rustig te starten, terwijl papa en mama al vroeg aan de werkdag beginnen. Het is opvang vóór schooltijd van 7.30 uur tot 8.30 uur, gedurende schoolweken voor kinderen die naar de basisschool gaan.

Benieuwd naar de BSO-locaties in Den Haag en Voorburg die voorschoolse opvang aanbieden? Klik dan hieronder om de locatie te vinden die aansluit bij jouw wensen!

Naschoolse opvang

Of je nou graag wilt uitrusten of juist je energie na schooltijd kwijt moet, de naschoolse opvang biedt het. De naschoolse opvang begint na schooltijd en duurt tot 18.30 uur. Heb je behoefte aan nog net iets meer? Kies dan voor de verlengde naschoolse opvang: aanvullende buitenschoolse opvang na schooltijd, op vrijdag van 12.00 tot 15.00 uur.

Benieuwd naar de BSO-locaties in Den Haag en Voorburg die naschoolse opvang aanbieden? Klik dan hieronder om de locatie te vinden die aansluit bij jouw wensen!

Vakantieopvang

Als je lekker vakantie hebt en je ouders moeten werken, kun je bij DAK naar de vakantieopvang. De vakantieopvang vindt plaats in schoolvakanties (vakantiedata volgens het Ministerie van OCW) van 8.00 uur tot 18.30 uur voor kinderen die naar de basisschool gaan.

Benieuwd naar de BSO-locaties in Den Haag en Voorburg die vakantieopvang aanbieden? Klik dan hieronder om de locatie te vinden die aansluit bij jouw wensen!

BSO in samenwerking met school

We werken samen met veel verschillende scholen. We streven in die samenwerking voortdurend naar afstemming, want het is voor jou als ouder natuurlijk prettig om één aanspreekpunt te hebben. Voor je kind(eren) is het belangrijk dat het overgangsmoment tussen school en buitenschoolse opvang soepel verloopt, met bekende leerkrachten en pedagogisch medewerkers.

Klik hieronder en bekijk met welke scholen wij samenwerken.

bso samenwerking met scholen
DAK kindercentra

Barstensvol activiteiten: Uit je DAK!

Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt, jouw talenten uit je bij DAK. Kinderen bepalen samen met ons wat ze willen doen en ontdekken. Met ons brede activiteitenaanbod ingedeeld in 4 domeinen, is er voor ieder wat wils. Het is altijd een uitje om naar de BSO van DAK te gaan. Maar het is ook een plek waar je uit je schulp kruipt en vrienden voor het leven maakt!

buitenschoolse opvang activiteiten

Onze kwaliteit

Alle BSO locaties van DAK kindercentra voldoen aan de hoogste overheidseisen en –richtlijnen en staan geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Dagelijks is er een team gediplomeerde pedagogisch medewerkers aan het werk op de buitenschoolse opvanglocaties. Onze medewerkers werken volgens 6 pedagogische vaardigheden die voor de ontwikkeling van jouw kind van grote waarde zijn.

DAK kindercentra

Scherpe all inclusive tarieven BSO

Al onze scherpe tarieven zijn inclusief vers fruit, verantwoorde tussendoortjes, lunch (op woensdag en tijdens de vakantieopvang), activiteiten en materialen. Zo weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Wat het precies kost om je kind bij de buitenschoolse opvang van DAK kindercentra te brengen, hangt af van welke opvangvorm (voorschoolse, naschoolse opvang of vakantieopvang) je kiest en van je persoonlijke situatie. In onze tarievenlijst vind je alle tarieven overzichtelijk op een rij.

Ouderportaal

De waanzinnige activiteiten die we doen en de dingen die je kind iedere dag weer leert op de BSO wil je als ouder natuurlijk niet missen. Dat hoeft ook niet met het ouderportaal. Installeer de app en blijf op de hoogte!

Ouderportaal peuteropvang Rijswijk, Voorburg en Den Haag
DAK kindercentra

Waar kun je onze BSO vinden in Den Haag en Voorburg?

We hebben diverse buitenschoolse opvanglocaties bij jou in de buurt. Je kunt onze BSO vinden in de volgende wijken:

DAK kindercentra DAK kindercentra