Buitenschoolse Opvang | BSO 4-13 jaar

Volgende halte: Basisschool! Oef, wat gaat dat toch snel. En wat verandert er ineens veel. Opletten, stil zitten, taal en rekenen, om maar eens een paar dingen te noemen. Wat is er dan fijner dan een lekkere zachte bank om op neer te ploffen na zo’n drukke schooldag? Maar natuurlijk ook vriendjes en vriendinnetjes waarmee je allerlei spannende avonturen kunt beleven…

Warm nest

Onze buitenschoolse opvang sluit naadloos aan bij de behoeftes van schoolgaande kids. Een warm nest, een uitdagende omgeving, maar vooral veel plezier! Hoe een BSO van Dak kindercentra er precies uitziet, is lastig te vertellen. Elke BSO is namelijk anders. Hoe dat komt? Simpel. Wij dagen de kids graag uit om zelf met ideeën te komen en plannen te smeden. En omdat geen kind hetzelfde is, zijn onze BSO’s in Den Haag, Voorburg en Rijswijk dat ook niet!

Breed en flexibel aanbod

Dak kindercentra heeft een breed en flexibel aanbod. Je kunt bijvoorbeeld kiezen of je 52, 48, 46 of 40 weken per jaar BSO afneemt. Het hele jaar door dus, inclusief alle schoolvakanties, of een gedeelte daarvan. Bij het afnemen van deze pakketten horen een aantal spelregels.

  • Buitenschoolse opvang: Opvang na schooltijd tot 18.30 uur.

  • Vakantieopvang: Opvang in schoolvakanties van 8.00 uur tot 18.30 uur.

  • Voorschoolse opvang: opvang voor schooltijd van 7.30 uur tot 8.30 uur gedurende schoolweken.

  • Voorschoolse vakantieopvang: Opvang van 7.30 uur tot 8.15 uur tijdens de schoolvakanties.

Scherpe all inclusive tarieven

Al onze scherpe tarieven zijn inclusief vers fruit, verantwoorde tussendoortjes, lunch (op woensdag en tijdens de vakantieopvang), activiteiten en materialen. Zo weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Wat het precies kost om je kind bij de buitenschoolse opvang van Dak kindercentra te brengen, hangt af van welke opvangvorm je kiest en van je persoonlijke situatie. In onze tarievenlijst vind je alle tarieven overzichtelijk op een rij.

 

Zoek buitenschoolse opvang in Den Haag, Voorburg en Rijswijk bij jou in de buurt.

prev next
Rondleiding aanvragen
* Verplicht veld

Het laatste nieuws

Gezamenlijke nieuwbouw geopend in..

Vrederust: de eerste vreedzame wijk..

De droom: alle peuters in één..

Kinderopvang: goed voor ouders, maar ook voor kinderen!

Goede kinderopvang is een verrijking voor kinderen. Het draagt positief bij aan hun sociale én cognitieve ontwikkeling. Benieuwd hoe dat precies zit?

Waarom kinderopvang?