Kinderdagverblijf | KDV 0-4 jaar

Alle vaders en moeders vinden het spannend om hun kind voor de eerste keer naar het kinderdagverblijf te brengen. Daarom wil je precies weten hoe het er daar aan toe gaat. En wil je voor het zover is natuurlijk dat je kindje eerst komt wennen.

Bij Dak kindercentra begrijpen we dat. Daarom nemen we alle tijd voor jou en je partner, je kind en jullie vragen. We hebben een breed en flexibel aanbod op onze kinderdagverblijven in Den Haag, Voorburg en Rijswijk, waarbij je kunt kiezen of je 52 of 48 weken per jaar dagopvang afneemt. Bij het afnemen van een 48 weken pakket horen wat spelregels. Bekijk ook onze brochure.

 • Opvangvormen kinderdagverblijf

  De opvangmogelijkheden verschillen per locatie. Raadpleeg Klantadvies (088 750 91 10) of de desbetreffende unitmanager voor de mogelijkheden bij jou in de buurt. Ons aanbod binnen het kinderdagverblijf bestaat uit hele dagopvang, halve dagopvang, schooltijdenopvang, dag- avond & weekendopvang en flexibele opvang. Lees verder
 • Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)

  Kinderen doen op jonge leeftijd mee aan educatieve programma’s op het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal. Op een speelse manier worden alle ontwikkelingsgebieden extra gestimuleerd. VVE programma’s richten zich niet alleen op het stimuleren van de taalontwikkeling, maar ook o.a. de sociaal-emotionele, de cognitieve en motorische ontwikkeling, rekenvaardigheid en ruimtelijk inzicht worden hierin betrokken. Lees verder.

  Lees in onze VVE-folder ook meer over Voor- en Vroegschoolse Educatie bij Dak kindercentra.
 • Het ritme van thuis

  Op het kinderdagverblijf houden we, net als thuis, het ritme van je baby aan. Eten, slapen en verschonen op het moment dat je baby daar aan toe is. Met het ouder worden, gaan we geleidelijk over op het ritme van dreumesen en peuters. De kinderen hebben dan vaste momenten op de dag waarop ze gezamenlijk eten, slapen en spelen. Lees verder
 • Onze kwaliteit

  Alle locaties van Dak kindercentra voldoen aan de hoogste overheidseisen en –richtlijnen en staan geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Dagelijks is er een team gediplomeerde pedagogisch medewerkers aan het werk op de locaties. Onze medewerkers werken volgens 6 pedagogische vaardigheden die voor de ontwikkeling van jouw kind van grote waarde zijn. Lees verder
 • Scherpe tarieven & gratis luiers, eten en drinken

  Al onze scherpe tarieven zijn inclusief luiers (Pampers), (baby)voeding, vers fruit, verantwoorde tussendoortjes, activiteiten en materialen. Zo weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Wat het precies kost om je kind bij kinderdagverblijf Dak kindercentra te brengen, hangt af van welke opvangvorm je kiest en van je persoonlijke situatie. In onze tarievenlijsten vind je alle tarieven overzichtelijk op een rij.

Zoek kinderdagverblijven in Den Haag, Voorburg en Rijswijk bij jou in de buurt.

prev next
Rondleiding aanvragen
* Verplicht veld

Het laatste nieuws

Heb jij al een Dak-kei gevonden?..

Verstevigen van het gewone leven..

Dak kindercentra ondertekent..

Kinderopvang: goed voor ouders, maar ook voor kinderen!

Goede kinderopvang is een verrijking voor kinderen. Het draagt positief bij aan hun sociale én cognitieve ontwikkeling. Benieuwd hoe dat precies zit?

Waarom kinderopvang?