Over ons

Dak kindercentra biedt al meer dan 100 jaar professionele kinderopvang in Den Haag, Voorburg en Rijswijk. We bieden kwalitatief hoogwaardige kinderopvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar: kinderdagverblijf, peuteropvangschooltijdenopvang, buitenschoolse opvang, vakantie opvang en diverse vormen van flexibele opvang, zoals weekendopvang en 17 uursopvang.

Kinderopvang is ons vak. Alles wat we doen, staat in dienst van de kinderen. Onze huisvesting, inrichting en professionele medewerkers dragen bij aan de ontwikkeling van jouw kind.

Door aan te sluiten bij hun leefwereld, door creativiteit en warme aandacht kunnen kinderen zichzelf zijn bij ons en plezier hebben met elkaar in een veilige en vertrouwde omgeving.

Dak kindercentra is een stichting zonder winstoogmerk. We zijn een degelijke en gezonde maatschappelijke organisatie met een jarenlange traditie.

We zijn pedagogisch partner van ouders. Samen met ouders, scholen en andere betrokkenen creëren we een omgeving waarin jouw kind kan groeien en ontwikkelen.

Rondleiding aanvragen
* Verplicht veld

Het laatste nieuws

Heb jij al een Dak-kei gevonden?..

Verstevigen van het gewone leven..

Dak kindercentra ondertekent..

Kinderopvang: goed voor ouders, maar ook voor kinderen!

Goede kinderopvang is een verrijking voor kinderen. Het draagt positief bij aan hun sociale én cognitieve ontwikkeling. Benieuwd hoe dat precies zit?

Waarom kinderopvang?