Over ons

Dak kindercentra biedt al meer dan 100 jaar professionele kinderopvang in Den Haag, Voorburg en Rijswijk. We bieden kwalitatief hoogwaardige kinderopvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar: kinderdagverblijf, peuteropvangschooltijdenopvang, buitenschoolse opvang, vakantie opvang en diverse vormen van flexibele opvang, zoals weekendopvang en 17 uursopvang.

Kinderopvang is ons vak. Alles wat we doen, staat in dienst van de kinderen. Onze huisvesting, inrichting en professionele medewerkers dragen bij aan de ontwikkeling van jouw kind.

Door aan te sluiten bij hun leefwereld, door creativiteit en warme aandacht kunnen kinderen zichzelf zijn bij ons en plezier hebben met elkaar in een veilige en vertrouwde omgeving.

Dak kindercentra is een stichting zonder winstoogmerk. We zijn een degelijke en gezonde maatschappelijke organisatie met een jarenlange traditie.

We zijn pedagogisch partner van ouders. Samen met ouders, scholen en andere betrokkenen creëren we een omgeving waarin jouw kind kan groeien en ontwikkelen.

Bekijk ons interactieve jaarverslag en krijg een goede indruk van het jaar 2016 bij Dak kindercentra. Het enige wat je hoeft te doen is de doorgaande lijn te volgen. Laat je verrassen door op elk bolletje te klikken en achterliggende informatie te ontdekken. Veel leesplezier!

Rondleiding aanvragen
* Verplicht veld

Het laatste nieuws

Nina Dak is terug en viert feest!

Tips voor een leuke Zomervakantie

Onderwijs, kinderopvang en welzijn..

Kinderopvang: goed voor ouders, maar ook voor kinderen!

Goede kinderopvang is een verrijking voor kinderen. Het draagt positief bij aan hun sociale én cognitieve ontwikkeling. Benieuwd hoe dat precies zit?

Waarom kinderopvang?