De wil van het kind is wet

Niet 100% natuurlijk, maar de kids hebben wel inspraak. De kinderen bepalen hoe de naschoolse omgeving wordt ingericht. Is er behoefte aan een knutselhoek? Dan wordt dat geregeld. Willen de kids liever een hoek om in te lezen? Ook dat is geen probleem. Daarom is ook geen enkele naschoolse opvang van DAK hetzelfde – iedere locatie wordt afgestemd op de wensen van de kinderen.

Onze naschoolse opvang biedt een heerlijke omgeving om een boekje te lezen, te spelen met anderen, bij te komen – en bovenal – om helemaal jezelf te zijn. Het is allemaal mogelijk bij één van de twee naschoolse opvang-locaties in Rijswijk. De naschoolse opvang sluit naadloos aan op de behoeften van een schoolgaand kind.

Er is meer dan alleen naschoolse opvang in Rijswijk

Wist je dat kinderen niet alleen na school welkom zijn bij onze locaties in Rijswijk? Ook voor school of in de vakanties zijn de kids van harte welkom. Graag lichten wij deze mogelijkheden toe:

Voorschoolse opvang

Het gebeurt regelmatig dat beide ouders naar hun werk moeten voordat school begint. In zo’n situatie biedt voorschoolse opvang een oplossing. Vanaf half acht ‘s ochtends zijn de kids al bij ons welkom. Daarna zorgen wij ervoor dat de kinderen op tijd op school zijn.

Naschoolse opvang

Naschoolse opvang is de meest populaire vorm van buitenschoolse opvang. De naam zegt het al: na school halen wij de kinderen op en zorgen we voor leuke activiteiten. We sluiten om 18:30 uur, maar je kunt je kind weer eerder komen ophalen.

Je hoeft je geen zorgen te maken over schooltijden. De naschoolse opvang past zich aan aan de schooltijden van jouw kind. Zodra de schoolbel luidt, staan wij klaar om de kids op te pikken.

Vakantieopvang

Het is altijd puzzelen om je aan te passen aan de schoolvakanties van de kinderen. Om dit te vergemakkelijken, biedt DAK ook vakantieopvang aan. Dit is bedoeld voor alle kinderen die naar de basisschool gaan. Wij hanteren de schoolvakanties van het Ministerie.

Voordelige tarieven bij naschoolse opvang in Rijswijk

De prijs die je betaalt voor de naschoolse opvang van je kind is afhankelijk van verschillende factoren, zoals jouw persoonlijke situatie, voor hoeveel dagen en voor welke opvangvorm je kiest. Neem gerust een kijkje bij onze tarievenlijst. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je nooit voor onverwachte kosten te staan.

De kosten voor de naschoolse opvang bevatten onder andere vers fruit, verantwoorde tussendoortjes, lunch (op woensdagen en tijdens de vakantieopvang), activiteiten en materialen.

Waarom naschoolse opvang in Rijswijk bij DAK?

Hieronder de 7 redenen om te kiezen voor naschoolse opvang bij DAK kindercentra:

  • Je kind heeft inspraak in de inrichting van de naschoolse opvang-locaties en de activiteiten die we doen. Zo zorgen we ervoor dat er voor ieder wat wils is.
  • Als ouder blijf je altijd op de hoogte van het leerproces van je kind en de activiteiten die we doen door ons toegankelijke ouderportaal.
  • Alle locaties voldoen aan de hoogste overheidseisen en – richtlijnen en we staan geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK).
  • Onze medewerkers werken volgens 6 pedagogische vaardigheden die voor de ontwikkeling van jouw kind van grote waarde zijn.
  • We bieden scherpe all inclusive tarieven.
  • DAK kindercentra werkt om verschillende niveaus samen met basisscholen in Rijswijk, zo heb je altijd één duidelijk aanspreekpunt.
  • De naschoolse opvang sluit naadloos aan bij de behoeftes van een schoolgaand kind.

Kom een keertje langs

Het is belangrijk om de keuze te maken voor een naschoolse opvang die past bij jouw kind. Wil je daarom eens de sfeer proeven bij één van onze twee locaties in Rijswijk? Vraag dan een vrijblijvende rondleiding aan en kom het gevoel een keer zelf ervaren. We staan open voor vragen en zijn benieuwd naar jouw ervaringen.

Weet je nog niet zeker bij welke van de twee locaties in Rijswijk je een rondleiding wilt? Bekijk dan al onze naschoolse opvang locaties in Rijswijk hier.