Verlengde peuteropvang Onno DAK in Den Haag Vogelwijk

In het statige en karakteristieke gebouw van de Parkietschool vind je onze sfeervolle verlengde peuteropvang (peuterspeelzaal) Onno DAK, ’t Vogelnestje. De grote ramen zorgen voor veel licht en de aankleding met gordijnen en knusse hoeken geeft een vertrouwd gevoel. In de open keuken bakken en koken we de lekkerste hapjes. Vanuit de groep is er direct toegang tot de buitenruimte om te rennen, te fietsen of te klauteren in een van de klimrekken. En met bos en duin op loopafstand valt er ook buiten de locatie van alles te ontdekken.

We bieden peuteropvang aan tijdens schooltijden, van 8.30 tot 15.00 uur en op woensdag tot 11.30 uur. Met de opvangtijd tot 15.00 uur wennen de kinderen alvast aan het ritme van de school. Dit helpt kinderen de overgang soepeler te laten verlopen. De medewerkers leren de kinderen beter kennen en kunnen nog beter aansluiten bij de behoeften van de kinderen.

Praktische informatie

LRK-nummer en GGD-rapport

LRK nummer(s)

PO:509564641

GGD Rapport

Openingstijden

Ma: 08.30 - 15.00u
Di: 08.30 - 15.00u
Wo: 08.30u - 11.30u
Do: 08.30 - 15.00u
Vr: 08.30 - 15.00u

Kom eens langs

Onno DAK Parkietlaan 1 2566 XT, Den Haag 088 750 97 20

Kom kennismaken! Met een persoonlijke vrijblijvende rondleiding kun je de Peuteropvang van Onno DAK zelf ervaren. Heb je je keuze al gemaakt en wil je direct inschrijven? Ga dan naar het inschrijfformulier.

Unitmanager van Onno DAK:

De Voordelen van Onno DAK

DAK kindercentra

Een sfeervolle locatie met verschillende speelhoekjes, 2 grote speelpleinen en een eigen keuken om samen te koken.

DAK kindercentra

Een opstap naar school door onze manier van ontwikkelingsgericht werken. We bieden ook ouderavonden over ”Een dag op school” en ”Een dag op de peuteropvang”.

DAK kindercentra

We liggen centraal binnen de Parkiet school en hanteren al schooltijden. De overgang naar school is hierdoor straks veel gemakkelijker!

Bij Onno DAK kijken

Waarom DAK?

Ouders vertellen

Amira

De moeder van Omar en Maja

"Allebei mijn kinderen kan ik met een gerust hart achterlaten, omdat ik zeker weet dat ze in goede handen zijn. De juffen staan daar met veel liefde klaar voor de kinderen."

Lieke

De moeder van Sem

"Ondanks de grote groep is er aandacht voor de kinderen individueel. Ook krijgen zij ruimte om iets te kunnen vertellen. Als ouder vind ik het fijn om 's middags een gesprekje met de pedagogisch medewerkers te voeren."

Peter

De vader van Fay

"We hebben er vier fantastische jaren gehad. Heel grote betrokkenheid van de medewerkers. Een uitermate prettige, veilige, liefdevolle omgeving voor de kinderen. Ga vooral zo door!!"

Veelgestelde vragen

DAK kindercentra DAK kindercentra