Drie redenen waarom jij bij Luuk DAK Montessoristraat wil werken:

 

  • Opvang is in de school dus kinderen hoeven niet van andere scholen te worden opgehaald
  • Veel sport en spel faciliteiten in en om de school
  • Gratis parkeren

 

Onze vacatures

 

 

DAK BBL-opleiding

Wil je bij Luuk DAK Montessoirstraat werken, maar heb je niet de juiste papieren? Geen probleem! Je kunt bij ons ook een BBL-opleiding volgen. Leren en werken tegelijk en direct een baan als je de opleiding hebt afgerond.
Neem contact met ons op komwerkenbijdak@dakkindercentra.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Diploma’s

Ooit al in de kinderopvang gewerkt maar je weet niet of je diploma nog up-to-date is? Doe dan de diplomacheck hieronder of neem contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Afdeling HR: 06 46 19 51 94 of mail naar: komwerkenbijdak@dakkindercentra.nl

Je bent van harte welkom in team Luuk DAK Montessoristraat!

Wil je graag aan de slag in de kinderopvang, maar twijfel je of jouw diploma kwalificeert? Met diverse hbo-opleidingen voldoe je met 75% van je studiepunten (en in sommige gevallen al met 50% en een overgangsbewijs naar het laatste studiejaar).

Luuk DAK Montessoristraat

In deze lichte en ruim opgezette BSO-locatie van Luuk DAK in de Montessorischool kun je kinderen volop hun talenten laten ontdekken. Voor de BSO-kinderen zijn er tal van thema- en sportactiviteiten. De gymzaal is de plek waar je met de kinderen toffe sportieve activiteiten kunt doen. In de grote buitenspeelruimte kun je met de kinderen natuurlijk volop rennen, vliegen, ravotten en verstoppertje spelen in het groen.
Maar even lekker op de bank hangen na een drukke schooldag kan natuurlijk ook. Een paar meter verderop hebben we nog een BSO-locatie die hoort bij de Montessorischool: Luuk DAK aan de Oranje Nassaustraat.

Je staat er nooit alleen voor

We werken al meer dan tien jaar met pedagogisch coaches die je met advies, training en begeleiding bij staan. Door onze jarenlange ervaring weten onze coaches precies wat je nodig hebt om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.
Uniek aan onze locatie zijn de groepsondersteuners. Deze kanjers nemen je de huishoudelijke klussen uit handen, zodat jij je volledig op de kinderen kunt richten.

Luuk DAK Montessoristraat

Werk je bij DAK kindercentra, dan weet je precies wanneer je werkt. Je krijgt je rooster ruim op tijd. Hierdoor kun je je privé- en werktijden perfect op elkaar afstemmen, zodat je altijd optimaal kunt presteren.
Met ons gezellige team van toegewijde professionals zorgen we er samen voor dat de kinderen een onvergetelijke dag hebben.

Ben je enthousiast geworden? Superleuk! Solliciteer op één van de onze vacatures en wie weet maak je straks deel uit van ons team.

Unitmanager van Luuk DAK:

Wendy Elderhuis

“Als unitmanager ondersteun ik medewerkers om iedere dag te werken vanuit enthousiasme. Iedere dag ben ik trots op wat wij gezamenlijk presteren. Met een goede dosis humor en een liefdevol team hebben wij samen met de kinderen gigantisch veel plezier.”

T|088 750 96 20
M|06 580 705 87
E|welderhuis@dakkindercentra.nl

Een dag op het kinderdagverblijf bij kinderopvang DAK kindercentra

Een dag op het kinderdagverblijf van DAK!

Kom eens langs!

Luuk DAK
Montessoristraat 1
2273 AC Voorburg
088 750 96 10