Drie redenen waarom jij bij Luuk DAK Fonteynenburg wil werken:

 

  • Groene omgeving.
  • Veel vrijheid.
  • Toffe collega’s.

 

Onze vacatures

 

 

DAK BBL-opleiding

Wil je bij Luuk DAK Fonteynenburg werken, maar heb je niet de juiste papieren? Geen probleem! Je kunt bij ons ook een BBL-opleiding volgen. Leren en werken tegelijk en direct een baan als je de opleiding hebt afgerond.
Neem contact met ons op komwerkenbijdak@dakkindercentra.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Diploma’s

Ooit al in de kinderopvang gewerkt maar je weet niet of je diploma nog up-to-date is? Doe dan de diplomacheck hieronder of neem contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Afdeling HR: 06 46 19 51 94 of mail naar: komwerkenbijdak@dakkindercentra.nl

Je bent van harte welkom in team Luuk DAK Fonteynenburg!

Wil je graag aan de slag in de kinderopvang, maar twijfel je of jouw diploma kwalificeert? Met diverse hbo-opleidingen voldoe je met 75% van je studiepunten (en in sommige gevallen al met 50% en een overgangsbewijs naar het laatste studiejaar).

Luuk DAK Fonteynenburg

Onze ruime BSO-locatie van Luuk DAK in Voorburg West is gevestigd in de voormalige kerk. De geschakelde groepen zijn licht en gevarieerd. De verhoging met spiegelwand biedt theaterdieren een heus podium. En in de atelier- en techniekruimte met stoere werkbank ontdek je de uitvinder of kunstenaar in jezelf. Geef je fantasie maar de vrije loop! Op de buitenspeelplaats is er ruimte voor voetbal, tikkertje en andere sportactiviteiten. Ga jij de competitie aan na schooltijd, op de airhockey of de tafelvoetbal? Goal!! En natuurlijk maken we ook geregeld gave uitstapjes naar leuke doe-activiteiten in de omgeving.

Je staat er nooit alleen voor

We werken al meer dan tien jaar met pedagogisch coaches die je met advies, training en begeleiding bij staan. Door onze jarenlange ervaring weten onze coaches precies wat je nodig hebt om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.
Uniek aan onze locatie zijn de groepsondersteuners. Deze kanjers nemen je de huishoudelijke klussen uit handen, zodat jij je volledig op de kinderen kunt richten.

Luuk DAK Fonteynenburg

Werk je bij DAK kindercentra, dan weet je precies wanneer je werkt. Je krijgt je rooster ruim op tijd. Hierdoor kun je je privé- en werktijden perfect op elkaar afstemmen, zodat je altijd optimaal kunt presteren.
Met ons gezellige team van toegewijde professionals zorgen we er samen voor dat de kinderen een onvergetelijke dag hebben.

Ben je enthousiast geworden? Superleuk! Solliciteer op één van de onze vacatures en wie weet maak je straks deel uit van ons team.

Unitmanager van Luuk DAK:

Linda Brullemans

Linda Brullemans

“Samen spelen, is spelenderwijs ontwikkelen, daar zetten wij ons iedere dag weer voor in!”

088 750 96 00
06 54 39 50 85
lbrullemans@dakkindercentra.nl

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type bool in <b>/var/www/nldak-ostuzhnaya/wordpress/current/wp-content/themes/dak/templates/modules/module-video.php</b> on line <b>48</b><br />

Een dag op het kinderdagverblijf van DAK!

Luuk Dak Fonteynenburghlaan BSO

Kom eens langs!

Luuk DAK
Fonteynenburghlaan 34
2275 CZ Voorburg
088 750 96 00