Drie redenen waarom jij bij Lisa DAK wil werken:

  • Supergezellig team
  • We zijn gek op sport en bewegen
  • Heel veel groen om de locatie heen!

 

Onze vacatures

 

 

DAK BBL-opleiding

Wil je bij Lisa DAK werken, maar heb je niet de juiste papieren? Geen probleem! Je kunt bij ons ook een BBL-opleiding volgen. Leren en werken tegelijk en direct een baan als je de opleiding hebt afgerond.
Neem contact met ons op komwerkenbijdak@dakkindercentra.nl om de mogelijkheden te bespreken.

 

Diploma’s

Ooit al in de kinderopvang gewerkt maar je weet niet of je diploma nog up-to-date is? Doe dan de diplomacheck hieronder of neem contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Afdeling HR: 06 46 19 51 94 of mail naar: komwerkenbijdak@dakkindercentra.nl

Je bent van harte welkom in team Lisa DAK!

Wil je graag aan de slag in de kinderopvang, maar twijfel je of jouw diploma kwalificeert? Met diverse hbo-opleidingen voldoe je met 75% van je studiepunten (en in sommige gevallen al met 50% en een overgangsbewijs naar het laatste studiejaar).

Welkom bij Lisa DAK

Misschien wel de gaafste BSO-locatie die er te vinden is in Den Haag! Middenin de Bosjes van Pex staat het gebouw van onze kinderopvang. Genoeg ruimte voor kinderen om de hele middag hutten te bouwen, verstoppertje te spelen of te sporten op één van de omliggende sportvelden. Maar ook binnen hoef je je niet te vervelen; we hebben heel veel ruimte om creatief aan de slag te gaan met van alles en nog wat!

Je staat er nooit alleen voor

We werken al meer dan tien jaar met pedagogisch coaches die je met advies, training en begeleiding bij staan. Door onze jarenlange ervaring weten onze coaches precies wat je nodig hebt om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.
Uniek aan onze locatie zijn de groepsondersteuners. Deze kanjers nemen je de huishoudelijke klussen uit handen, zodat jij je volledig op de kinderen kunt richten.

Werken bij Lisa DAK

Werk je bij DAK kindercentra, dan weet je precies wanneer je werkt. Je krijgt je rooster ruim op tijd. Hierdoor kun je je privé- en werktijden perfect op elkaar afstemmen, zodat je altijd optimaal kunt presteren.
Met ons gezellige team van toegewijde professionals zorgen we er samen voor dat de kinderen een onvergetelijke dag hebben.

Ben je enthousiast geworden? Superleuk! Solliciteer op één van de onze vacatures en wie weet maak je straks deel uit van ons team.

Unitmanager van Pien DAK:

Linda Bakker

“Samen spelen, is spelenderwijs ontwikkelen, daar zetten wij ons iedere dag weer voor in!”

T| 088 750 97 60
M| 06 54 39 50 85
E|lbakker@dakkindercentra.nl

Een dag op het kinderdagverblijf van DAK!

Kijk eens binnen bij Lisa DAK

Lisa DAK BSO Den Haag Bomen- en Bloemenbuurt

Kom eens langs!

Lisa DAK
Daal en Bergselaan 9
2565 AB Den Haag
088 750 95 70