Rondleiding aanvragen

Wil je zelf eens zien hoe we voor baby’s zorgen, met ze spelen en hoe ze genieten van de aandacht en ontdekkingen? Kom dan vrijblijvend kennis maken en sfeer proeven op een kindercentrum bij jou in de buurt. Zo kun je zelf ervaren hoe de allerkleinsten al op elkaar reageren en van elkaar leren. Maar natuurlijk ook en vooral hoe een dag voor jouw kindje eruit gaat zien. Maak direct een afspraak met onderstaand formulier of neem contact op met Klantadvies via 070 750 21 10 of klantadvies@dakkindercentra.nl.

Vraag nu gratis een rondleiding aan
* Verplicht veld

NB: Met afgifte van je e-mailadres ga je akkoord met opname van je e-mailadres in onze klantendatabase. Dak kindercentra respecteert je privacy en zorgt ervoor dat je gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Dak kindercentra verstrekt je gegevens niet aan derden. De plaatsingsovereenkomst ontvang je per e-mail (op verzoek per post) ter ondertekening.

  • Met het invullen van dit formulier geef je toestemming om de hier vermelde persoonsgegevens te gebruiken voor het omschreven doel. Dak kindercentra garandeert dat we zorgvuldig omgaan met deze persoonsgegevens. Wij gebruiken deze persoonsgegevens uitsluitend voor de hier omschreven doeleinden. De persoonsgegevens worden alleen gedeeld indien dit nodig is voor de verwerking van het verzoek. De toestemming kun je te allen tijde intrekken. Deze persoonsgegevens worden verwijderd na afloop van de (wettelijke) bewaartermijn. Voor de volledige privacyverklaring van Dak kindercentra kun je terecht bij de Privacy- en Cookieverklaring op deze website