Drie redenen waarom jij bij Robin DAK wil werken:

  • We zijn een heel gezellig team
  • Super modern gebouw met de modernste faciliteiten
  • Dicht bij bus en tram en gratis parkeren

 

Onze vacatures

 

 

DAK BBL-opleiding

Wil je bij Robin DAK werken, maar heb je niet de juiste papieren? Geen probleem! Je kunt bij ons ook een BBL-opleiding volgen. Leren en werken tegelijk en direct een baan als je de opleiding hebt afgerond!
Neem contact met ons op komwerkenbijdak@dakkindercentra.nl om de mogelijkheden te bespreken.

 

Diploma’s

Ooit al in de kinderopvang gewerkt maar je weet niet of je diploma nog up-to-date is? Doe dan de diplomacheck hieronder of neem contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Afdeling HR: 06 46 19 51 94 of mail naar: komwerkenbijdak@dakkindercentra.nl

Je bent van harte welkom in team Robin DAK!

Wil je graag aan de slag in de kinderopvang, maar twijfel je of jouw diploma kwalificeert? Met diverse hbo-opleidingen voldoe je met 75% van je studiepunten (en in sommige gevallen al met 50% en een overgangsbewijs naar het laatste studiejaar).

Welkom bij Robin DAK

Een moderne locatie in een groene omgeving; dát is kinderopvang Robin DAK in Mariahoeve.

Gevestigd in het prachtige gebouw van de Waalse Louise de Colignyschool (geopend in 2023) verwelkomen we ieder kind om zijn of haar talenten te ontdekken.

Ons gebouw is voorzien van alle moderne faciliteiten, grote ramen voor natuurlijk licht en toegang tot de uitdagende buitenspeelplekken.

Per leeftijdscategorie zijn er eigen ruimtes waarmee je kinderen continu kunt uitdagen zich te ontwikkelen. Van knusse speel- en ontdekhoeken voor de kleintjes, tot stoere werkbanken en voetbaltafels voor de grotere kinderen. We hebben zelfs een heus green-screen voor de waar je samen met de kinderen de tofste filmpjes voor YouTube kunt maken.

In de buitenspeelruimtes is het heerlijk spelen en ravotten. Robin DAK is de perfecte plek om jezelf en de kinderen te ontwikkelen.

Je staat er nooit alleen voor

We werken al meer dan tien jaar met pedagogisch coaches die je met advies, training en begeleiding bij staan. Door onze jarenlange ervaring weten onze coaches precies wat je nodig hebt om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.
Uniek aan onze locatie zijn de groepsondersteuners. Deze kanjers nemen je de huishoudelijke klussen uit handen, zodat jij je volledig op de kinderen kunt richten.

Werken bij Robin DAK

Werk je bij DAK kindercentra, dan weet je precies wanneer je werkt. Je krijgt je rooster ruim op tijd. Hierdoor kun je je privé- en werktijden perfect op elkaar afstemmen, zodat je altijd optimaal kunt presteren.
Met ons gezellige team van toegewijde professionals zorgen we er samen voor dat de kinderen een onvergetelijke dag hebben.

Ben je enthousiast geworden? Superleuk! Solliciteer op één van de onze vacatures en wie weet maak je straks deel uit van ons team.

De unitmanager van Robin DAK:

Jolanda Hurrelbrinck

Jolanda Hurrelbrinck

“Door de liefdevolle omgeving die wij bieden voelen kinderen zich vrij om te ontdekken. Dat vind ik mooi om te zien!”

088 750 97 70

Welkom bij Robin DAK

Kijk eens binnen bij Robin DAK

Kom eens langs!

Robin DAK
Ametisthorst 421
2592 HN Den Haag
088 750 97 70