Drie redenen waarom jij bij Onno DAK wil werken:

 

  • We zijn gek op sport, koken en zijn altijd creatief in de weer.
  • Vlakbij de duinen, de zee, het bos en het centrum.
  • Dichtbij bus en tram.

 

Onze vacatures

 

 

DAK BBL-opleiding

Wil je bij Onno DAK werken, maar heb je niet de juiste papieren? Geen probleem! Je kunt bij ons ook een BBL-opleiding volgen. Leren en werken tegelijk en direct een baan als je de opleiding hebt afgerond.
Neem contact met ons op komwerkenbijdak@dakkindercentra.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Diploma’s

Ooit al in de kinderopvang gewerkt maar je weet niet of je diploma nog up-to-date is? Doe dan de diplomacheck hieronder of neem contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Afdeling HR: 06 46 19 51 94 of mail naar: komwerkenbijdak@dakkindercentra.nl

Je bent van harte welkom in team Onno DAK!

Wil je graag aan de slag in de kinderopvang, maar twijfel je of jouw diploma kwalificeert? Met diverse hbo-opleidingen voldoe je met 75% van je studiepunten (en in sommige gevallen al met 50% en een overgangsbewijs naar het laatste studiejaar).

Welkom bij Onno DAK

In dit moderne kindercentrum De Boldingh in Duinoord kun je je hart ophalen bij BSO Onno DAK. Leef je uit in het kunstatelier en maak de mooiste creaties, of duik de keuken in en sla aan het kokkerrellen. Oefenen voor een mooi toneelstuk, ravotten in de uitdagende natuurlijke buitenspeeltuin, buiten klimmen, voetballen, scheppen of kliederen met zand en water? Het kan allemaal! Daarna kun je heerlijk bijkomen op de bank of kussens in de relaxhoek en genieten van de heerlijke baksels die uit de keuken komen. Met ons uitdagende activiteitenprogramma is er elke dag wel iets leuks te beleven.

Tijdens de schoolvakanties bieden we vakantieopvang met een uitdagend activiteitenprogramma. We zijn dan de hele dag open.

Je staat er nooit alleen voor

We werken al meer dan tien jaar met pedagogisch coaches die je met advies, training en begeleiding bij staan. Door onze jarenlange ervaring weten onze coaches precies wat je nodig hebt om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.
Uniek aan onze locatie zijn de groepsondersteuners. Deze kanjers nemen je de huishoudelijke klussen uit handen, zodat jij je volledig op de kinderen kunt richten.

Werken bij Onno DAK

Werk je bij DAK kindercentra, dan weet je precies wanneer je werkt. Je krijgt je rooster ruim op tijd. Hierdoor kun je je privé- en werktijden perfect op elkaar afstemmen, zodat je altijd optimaal kunt presteren.
Met ons gezellige team van toegewijde professionals zorgen we er samen voor dat de kinderen een onvergetelijke dag hebben.

Ben je enthousiast geworden? Superleuk! Solliciteer op één van de onze vacatures en wie weet maak je straks deel uit van ons team.

Unitmanager van Onno DAK:

Marjolein Lennards

Marjolein Lennards

“We werken samen in een fijn team, waar we kwaliteit leveren én waar de ontwikkeling van het kind centraal staat.”

088 750 97 48

 

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type bool in <b>/var/www/nldak-ostuzhnaya/wordpress/current/wp-content/themes/dak/templates/modules/module-video.php</b> on line <b>48</b><br />

Ontdek Onno DAK!

Onno DAK Verhulstplein BSO

Kom eens langs!

Onno DAK
Verhulstplein 21
2517 SC Den Haag
088 750 97 48