Drie redenen waarom jij bij Daan DAK wil werken:

 

  • Supermooi pand, midden in het centrum
  • Gezellig team met gedreven collega’s
  • Goed bereikbaar met OV

 

Onze vacatures

 

 

DAK BBL-opleiding

Wil je bij Daan DAK werken, maar heb je niet de juiste papieren? Geen probleem! Je kunt bij ons ook een BBL-opleiding volgen. Leren en werken tegelijk en direct een baan als je de opleiding hebt afgerond.
Neem contact met ons op komwerkenbijdak@dakkindercentra.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Diploma’s

Ooit al in de kinderopvang gewerkt maar je weet niet of je diploma nog up-to-date is? Doe dan de diplomacheck hieronder of neem contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Afdeling HR: 06 46 19 51 94 of mail naar: komwerkenbijdak@dakkindercentra.nl

Je bent van harte welkom in team Daan DAK!

Wil je graag aan de slag in de kinderopvang, maar twijfel je of jouw diploma kwalificeert? Met diverse hbo-opleidingen voldoe je met 75% van je studiepunten (en in sommige gevallen al met 50% en een overgangsbewijs naar het laatste studiejaar).

Welkom bij Daan DAK

In een oase van rust, maar toch midden in het centrum van Den Haag, is Daan DAK dé plek waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Het statige gebouw is perfect ingericht voor de allerkleinsten, met ruime en lichte groepen.
Daan DAK biedt volop flexibiliteit voor zowel kinderen als medewerkers. De huiselijke dagopvang ruimtes zijn ingericht met rustige, zachte kleuren en verschillende thema- en speelhoekjes. Blikvanger is de schitterende BSO-zolder waar kinderen zich heerlijk kunnen uitleven na een dag school.

Je staat er nooit alleen voor

We werken al meer dan tien jaar met pedagogisch coaches die je met advies, training en begeleiding bij staan. Door onze jarenlange ervaring weten onze coaches precies wat je nodig hebt om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.
Uniek aan onze locatie zijn de groepsondersteuners. Deze kanjers nemen je de huishoudelijke klussen uit handen, zodat jij je volledig op de kinderen kunt richten.

Werken bij Daan DAK

Werk je bij DAK kindercentra, dan weet je precies wanneer je werkt. Je krijgt je rooster ruim op tijd. Hierdoor kun je je privé- en werktijden perfect op elkaar afstemmen, zodat je altijd optimaal kunt presteren.
Met ons gezellige team van toegewijde professionals zorgen we er samen voor dat de kinderen een onvergetelijke dag hebben.

Ben je enthousiast geworden? Superleuk! Solliciteer op één van de onze vacatures en wie weet maak je straks deel uit van ons team.

Unitmanager van Daan DAK:

Suzanne Rijswijk

Suzanne Rijswijk

“Werken bij Daan DAK is werken in een huislijke sfeer. Met een hecht team van pedagogische professionals geven we de kinderen alle ruimte zich te ontwikkelen”

T| 088 750 92 30
M| 06 580 705 86
E| srijswijk@dakkindercentra.nl
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type bool in <b>/var/www/nldak-ostuzhnaya/wordpress/current/wp-content/themes/dak/templates/modules/module-video.php</b> on line <b>48</b><br />

Een dag op het kinderdagverblijf van DAK!

daan_dak_kinderdagverblijf/
daan_dak_kinderdagverblijf/
daan_dak_kinderdagverblijf/
daan_dak_kinderdagverblijf/
daan_dak_kinderdagverblijf/
Daan Dak kinderdagverblijf

Kom eens langs!

Daan DAK
Lamgroen 18
2511 XE Den Haag
088 750 93 20