Bel me terug
* verplicht veld

Vossenjacht 30 aug 2019!

Thema: bekende dieren

Op vrijdag 30 augustus 2019, de laatste vrijdag van de zomervakantie, organiseren we voor de tweede keer een grootse vossenjacht in het centrum van Den Haag voor kinderen van jong en oud. Alle kinderen zijn welkom! 

Weet jij ze allemaal te vinden?
Ontmoet de ondeugende Masha en de beer of stuiter met Teigetje mee naar Winnie de Pooh en Igoor. Kom je langs de grote boze wolf om bij Roodkapje te komen? En kun jij net zo goed kwaken als Donald Duck?! Vind jij de Pokemon bal bij Pikachu en Charmander? En pas je op dat je niet geprikt wordt door de wesp! Gelukkig is Maya de Bij er om je te redden. En vergeet geen wortel mee te nemen hoor!! Anders wordt Bugs Bunny straks nog chagrijnig! En ken je Tweety en Sylvester nog? Ook die zijn van de partij. 

Ontmoet ze in het echt!
Hoe leuk is het om de zomervakantie af te sluiten met een vossenjacht? Lekker buiten zijn en samen op zoek naar de leukste dieren die je ook nog eens in het echt kunt ontmoeten? Dat is zoveel leuker dan ze op een schermpje zien. Neem het maar van ons aan: het wordt een vossenjacht om nooit te vergeten!

Hoe kan ik mij aanmelden?
Je hoeft je niet vooraf aan te melden. Haal tussen 10:00 en 14:30 uur je gratis startkaart en goodiebag op bij Minnie Mouse, Olaf en Sven op 'het Plein' (naast het Binnenhof) en ga op zoek! Om 15:00 uur is er ook nog een speciaal fotomoment waarbij je met alle vossen op de foto kunt. Vergeet je niet je volle startkaart op het Plein weer in te leveren? Je ontvangt dan nog een leuke verrassing!

Meer informatie
Heb je nog vragen of wil je toch nog extra informatie? Stuur dan een e-mail naar communicatie@dakkindercentra.nl

Rondleiding aanvragen
* Verplicht veld

Het laatste nieuws

Help kwetsbare kinderen!

Haagse mazelenbesmetting niet bij..

Nina Dak opent VVE peuteropvang!

Kinderopvang: goed voor ouders, maar ook voor kinderen!

Goede kinderopvang is een verrijking voor kinderen. Het draagt positief bij aan hun sociale én cognitieve ontwikkeling. Benieuwd hoe dat precies zit?

Waarom kinderopvang?