Gegevens

Vlamenburg 38 (Nina Dak)

2591 AS Den Haag

T 088 750 96 80

LRK-nummer

BSO: 335532561

Inspectierapport

BSO

 

Ons aanbod

Buitenschoolse opvang >

Vakantieopvang >

 

Kindercentra dichtbij

Walenburg 6 >
Ametisthorst 425 >
Gradaland 5 >

Unitmanager

Jolanda Hurrelbrinck

jhurrelbrinck@dakkindercentra.nl
T 088 750 96 80
M 06 52 68 16 31

Pedagogisch coach

Caroline Cogenbach

Nina Dak | Vlamenburg 38

Buitenschoolse opvang in Haagse Hout: voor podiumdieren en sporttalenten!

 

  • Uitdagende buitenruimte
  • Grote gymzaal
  • Professionele sportclinics van Run For Sport
  • Multiculturele maaltijden
  • Samenwerking met OBS De Leeuwerikhoeve

In het hart van Mariahoeve op de locatie van de Haagse Hout, zitten wij met een unieke BSO groep van 7-13 jaar. Hoe gaaf is het om in een echte voetbal kantine te hangen? Het is een geweldige plek om je helemaal uit te leven. Op maandag, dinsdag en donderdag is er een professionele sportleraar aanwezig die allerlei gave sportactiviteiten met de kinderen doet. Dit wordt samen met de BSO groepen van Robin Dak gedaan op de voetbalvelden of bij slecht weer in de gymzaal van de Leeuwerikhoeve. Alle sporten komen aan bod; honkbal, voetbal, paaltjes voetbal, tennis, hockey en nog meer!

Lekker buiten spelen op de aangrenzende sportvelden of in de nieuwe speeltuin kan natuurlijk ook altijd. Voetjes van de vloer!

Nieuwsgierig?

Kom kennismaken! Met een persoonlijke vrijblijvende rondleiding kun je de buitenschoolse opvang van Nina Dak in Haagse Hout (Mariahoeve en Marlot) zelf ervaren. Heb je je keuze al gemaakt en wil je direct inschrijven? Ga dan naar het inschrijfformulier.

Als je meer wilt lezen over onze visie en aanpak, kijk dan bij Buitenschoolse opvang. En als je onze vrolijke video‚Äôs bekijkt, ontdek je in 4 minuten hoe een dag bij Dak eruit ziet.

Buitenschoolse opvang

prev next

Buitenspeelruimtes

prev next