Gegevens

Daal en Bergselaan 9 (Lisa Dak)

2565 AB Den Haag

T 088 750 95 70

LRK-nummer

BSO: 111206571

Inspectierapport

BSO

 

Ons aanbod

Buitenschoolse opvang >

Vakantieopvang >

 

Kindercentra dichtbij

Daal en Bergselaan 50a >

Hyacinthweg 1 >

Druivenstraat 20b >

2e Braamstraat 7 >

Acaciastraat 182 > 

 

 

Unitmanager

Saskia Vredenberg

E svredenberg@dakkindercentra.nl
T 088 750 95 70
M 06 21 40 90 37

Pedagogisch coach

Jolanda Hogendoorn

Lisa Dak | Daal en Bergselaan 9

Buitenschoolse opvang in Loosduinen/Segbroek: kom spelen in de grootste achtertuin van Den Haag!

 

  • Stoere locatie in scouting gebouw
  • Bosrijke en natuurlijke omgeving
  • Grote binnenruimte
  • Kinderraad
  • Voor kinderen van 7-13 jaar
  • Samenwerking met bassischool De Zonnebloem

Buitenschoolse opvang Lisa Dak, gevestigd in Scoutinggebouw De Wigwam, is prachtig gelegen midden in het avontuurlijke groen van de Bosjes van Pex in Loosduinen. Een unieke locatie, die kinderen de kans biedt op buitenactiviteiten die net wat anders zijn dan in de verstedelijkte omgeving. We klimmen in bomen, leren vuur maken en gaan eropuit met de boswachter.

Met een speeltuin in onze eigen ‘achtertuin’ en maar liefst 4 speellokalen hebben kinderen volop speelruimte. Er is zelfs een sportlokaal waar je binnen kunt voetballen en skaten! Maar ook doen we spelenderwijs kennis op van techniek door spannende proefjes binnen of buiten in de natuur. In de vakantie zijn er thematische activiteiten en gaan we er vaak op uit. Naar een voorstelling, het strand of een grote speeltuin in de buurt. De kinderen praten ook mee, want eens in de maand is er een kinderraad en dat geeft jouw avonturier de kans van de BSO zijn/ haar eigen ding te maken.

Nieuwsgierig?

Kom kennismaken! Met een persoonlijke vrijblijvende rondleiding kun je de buitenschoolse opvang van Lisa Dak in Loosduinen (Bloemenbuurt) zelf ervaren. Heb je je keuze al gemaakt en wil je direct inschrijven? Ga dan naar het inschrijfformulier.

Als je meer wilt lezen over onze visie en aanpak, kijk dan bij Buitenschoolse opvang. En als je onze vrolijke video’s bekijkt, ontdek je in 4 minuten hoe een dag bij Dak eruit ziet.

prev next