Gegevens

Daal en Bergselaan 50a (Lisa Dak)

2565 AE Den Haag

T 088 750 95 80

LRK-nummer

PO: 782199721
BSO: 161130707

Inspectierapporten

PO / BSO

 

Ons aanbod

Peuteropvang >

Buitenschoolse opvang >

Voorschoolse opvang >

Vakantieopvang >

 

Kindercentra dichtbij

Daal en Bergselaan 9 >

Hyacinthweg 1 >

Druivenstraat 20-b >

2e Braamstraat 7 > 

Acaciastraat 182 > 

Unitmanager

Saskia Vredenberg

E svredenberg@dakkindercentra.nl
T 088 750 95 80
M 06 21 40 90 37

Pedagogisch coach

Jolanda Hogendoorn

Lisa Dak | Daal en Bergselaan 50a

Buitenschoolse opvang en peuteropvang in Loosduinen/Segbroek:
paradijs voor buitenkanjers!

 

  • 3 grote, lichte ruimtes
  • Sportveld met eigen toegang
  • Diverse sportclinics
  • Peuterworkshops muziek & theater
  • Voor kinderen van 2-7 jaar
  • Samenwerking met bassischool De Zonnebloem

Onze kinderopvanglocatie, in de bijruimtes van de Bergkerk, is omgeven door veel groen en heeft drie grote en lichte ruimtes met ieder een eigen sfeer. De peuters vermaken zich in hun knusse groep met verschillende speelhoeken en diverse activiteiten, die zowel binnen als buiten plaatsvinden. Vlak voordat jouw kleine buitenkanjer naar de basisschool gaat, gaat hij op excursie naar basisschool De Zonnebloem om te zien, horen, voelen en proeven wat school is.

’s Middags en in de vakanties vangen we de kinderen (4-7 jaar) op die naar de Zonnebloemschool gaan. In de open keuken is het heerlijk koekjes bakken of samen lekker kokkerellen. En sporttalenten gaan los in het sport- & spellokaal voor handbal, tikkertje of een beweegworkshop. Buiten kun je ook volop in actie komen op de sportvelden: van hockey, voetbal tot sportclinics. Activiteiten, workshops of vrij spelen, het kan allemaal.

Nieuwsgierig?

Kom kennismaken! Met een persoonlijke vrijblijvende rondleiding kun je de peuteropvang en buitenschoolse opvang van Lisa Dak in Loosduinen (Bloemenbuurt) zelf ervaren. Heb je je keuze al gemaakt en wil je direct inschrijven? Ga dan naar het inschrijfformulier.

Als je meer wilt lezen over onze visie en aanpak, kijk dan bij Peuteropvang (peuterspeelzaal) of Buitenschoolse opvang. En als je onze vrolijke video’s bekijkt, ontdek je in 4 minuten hoe een dag bij Dak eruit ziet.

prev next