Gegevens

Den Helderstraat 256 (Kyra Dak)

2547 ST Den Haag

T 088 750 95 18 / 06 21 40 90 30

LRK-nummer

BSO: 513737637

Inspectierapport

BSO

 

Diensten

Buitenschoolse opvang >

Voorschoolse opvang >

Vakantieopvang >

 

Kindercentra dichtbij

Den Helderstraat 250 >

Druivenstraat 20-b >

2e Braamstraat 7 > 

Kokosnootstraat 84 >

Unitmanager

Marjolein Lennards

E mlennards@dakkindercentra.nl
T 088 750 95 10
M 06 21 40 90 30

Pedagogisch coach

Minke Morks

Kyra Dak | Den Helderstraat 256

Buitenschoolse opvang in Escamp: wij hebben de ruimte, jij de ideeën!

 

  • Focus op techniekprojecten
  • Speelse, lichte locatie
  • Gymzaal
  • Groot buitenspeelplein
  • Grasweide met schommels
  • Samenwerking met de Jonge Wereld en Helen Parkhurstschool

Onze speels opgezette kinderopvanglocatie in Escamp ligt op een steenworp afstand van zowel de basisscholen als de Peuteropvang van Kyra Dak Den Helderstraat 250. Twee keer hinkelen en je bent er! De twee groepsruimtes zijn ruim en licht met verschillende verrassende speelhoeken. Ons kindercentrum heeft techniek Educatie structureel verankerd in het activiteitenprogramma en mag zichzelf daarom officiële Techniek&ik locatie noemen. We bieden dan ook diverse techniekprojecten. Verder krijg je bij ons de mogelijkheid om dagelijks op ontdekkingstocht te gaan in en rondom het centrum. We verdiepen ons in de thema’s water, lucht en energie. En we hebben een echte techniekhoek. Wil je liever een spelletje spelen, je creatieve talenten ontdekken, of gewoon chillen rond de computer? Het kan allemaal. In de gymzaal kun je heerlijk sporten en je uitleven na een drukke schooldag. Op het grote buitenspeelplein met klimrekken, zandbakken en spelparcours is het altijd feest. En bij mooi weer kunnen we lekker picknicken op de aangrenzende grasweide. 

Nieuwsgierig?

Kom kennismaken! Met een persoonlijke vrijblijvende rondleiding kun je de buitenschoolse opvang van Kyra Dak in Escamp (Leyenburg) zelf ervaren. Heb je je keuze al gemaakt en wil je direct inschrijven? Ga dan naar het inschrijfformulier.

Als je meer wilt lezen over onze visie en aanpak, kijk dan bij Buitenschoolse opvang. En als je onze vrolijke video’s bekijkt, ontdek je in 4 minuten hoe een dag bij Dak eruit ziet.

prev next

prev next