Gegevens

Den Helderstraat 250 (Kyra Dak)

2547 ST Den Haag

T 070 323 89 72 / 06 19 06 67 61

LRK-nummer

KDV: 286255625

BSO: 211396758

Inspectierapport

KDV/BSO

 

Diensten

Peuteropvang >

Buitenschoolse opvang >

Voorschoolse opvang >

Vakantieopvang >

 

Kindercentra dichtbij

Den Helderstraat 256 >

Druivenstraat 20-b >

2e Braamstraat 7 > 

Kokosnootstraat 84 >

Unitmanager

Christien Lakwijk

E clakwijk@dakkindercentra.nl
M 06 11 21 85 23

Pedagogisch coach

Minke Morks

Kyra Dak | Den Helderstraat 250

Kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang in Escamp: volop speelplezier!

  • Speelse, lichte locatie
  • Groot buitenspeelplein
  • Gevarieerd activiteitenaanbod met focus op techniek
  • Samenwerking met de Jonge Wereld en Helen Parkhurst

Een knusse en sfeervolle ingerichte ruimte met verschillende speelhoekjes. Genoeg ruimte dus voor vrij spel en fantasie. Vanuit de ruimte hebben we ook direct toegang tot het buitenspeelplein waar de kinderen naar hartenlust kunnen rennen, klimmen en klauteren. De werkwijze en de methodes van de peuteropvang (peuterspeelzaal) sluiten aan op de kleuterklas. Daardoor ervaren peuters een prettige overgang naar de basisschool.

En als je eenmaal op school zit, kun je ook hier terecht voor de buitenschoolse opvang. We doen regelmatig spannende techniekproefjes waarbij we van alles ontdekken op het gebied van water, lucht en energie. Wil je liever een spelletje spelen, je creatieve talenten ontdekken, of gewoon chillen rond de computer? Het kan allemaal. In de gymzaal kun je heerlijk sporten en je uitleven na een drukke schooldag. En op het grote buitenspeelplein met klimrekken, zandbakken en spelparcours is het altijd feest!

Nieuwsgierig?

Kom kennismaken! Met een persoonlijke vrijblijvende rondleiding kun je het kinderdagverblijf, de peuteropvang en de buitenschoolse opvang van Kyra Dak in Escamp (Leyenburg) zelf ervaren. Heb je je keuze al gemaakt en wil je direct inschrijven? Ga dan naar het inschrijfformulier.

Als je meer wilt lezen over onze visie en aanpak, kijk dan bij Peuteropvang (peuterspeelzaal) en Buitenschoolse opvang. En als je onze vrolijke video‚Äôs bekijkt, ontdek je in 4 minuten hoe een dag bij Dak eruit ziet.

Peuteropvang

prev next

Buitenschoolse opvang

prev next

Buitenspeelruimte

prev next