Gegevens KIJK

KIJK peuterspeelzalen

Onderdeel van Dak kindercentra

KIJK peuterspeelzalen

Op de peuteropvang van Dak kindercentra kunnen peuters van 2 tot 4 jaar een ochtend of middag gezellig met leeftijdsgenootjes komen (leren) spelen. En als 3 uur te kort is, dan bieden we ook verlengde peuteropvang.

KIJK peuterspeelzalen is onderdeel van Dak kindercentra en biedt peuteropvang op de volgende locaties:

Op KIJK peuterspeelzalen worden ‘kijk ik dans’, ‘kijk ik speel’, ‘kijk ik leer’ werkelijkheid. De vijf peuteropvanglocaties voor peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar bieden een goede voorbereiding op de basisschool. Op diverse locaties werken de pedagogisch medewerkers met een voorschoolprogramma, ook wel Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) genaamd. Dit betekent dat er naast spelen en ontmoeten, expliciet aandacht wordt besteed aan het ondersteunen en stimuleren van de sociaal-emotionele-, taal-, en cognitieve ontwikkeling van peuters.

Nieuwsgierig?

Kom kennismaken op een van de locaties van KIJK peuterspeelzalen! Ga naar KIJK peuterspeelzalen en vind alle informatie over de peuteropvangcentra van KIJK. 

Mocht je meer willen weten of je peuter willen aanmelden op een van de peuteropvanglocaties van KIJK peuterspeelzalen, vul dan het aanmeldformulier in of neem contact op met het team Klantadvies via het telefoonnummer 070 750 21 10 of via klantadvies@kijkpeuterspeelzalen.nl.