De onderstaande locaties hebben jou nodig:

Meer of minder uren werken? Geen probleem. We denken graag met je mee om een passende invulling te vinden.

Robin DAK | 32 uur | Ametisthorst, Mariahoeve, Den Haag

Robin DAK heeft een nieuw pand en wat voor een! Jij bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in onze 0-4 groepen. Want hier ben jij  nodig! Heb je een VVE diploma dan kun je zo aan de slag bij Robin DAK. Mocht je nog deze nog niet in je bezit hebben, dan leiden we je gewoon op! Je wordt het vaste gezicht van deze groep voor 32 uur per week. Dat is niet alleen fijn voor de kinderen, maar ook voor de ouders en collega’s. Samen maak je mooie plannen en beidt je activiteiten aan die passen bij de verschillende VVE thema’s zoals verkeer, jaargetijden en nog veel meer. Dus kom zelf ervaren hoe leuk het is bij Robin DAK!

 

Tirza DAK | 24-32 uur | Beijerstraat, Transvaalkwartier, Den Haag

Werk jij al jaren in de kinderopvang, ligt jouw passie bij kindontwikkeling en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan ben jij degene die Tirza DAK nodig heeft!

Op Tirza DAK kom je werken op onze 2 – 4 groep. Op de groep werken we met de VVE methode Puk en hebben we een samenwerking met Jeugdformaat. Tirza Dak is een grote, maar knusse locatie met een hecht team. Een goede samenwerking tussen de verschillende groepen, open communicatie en elkaar helpen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast is er ruimte voor gezelligheid. Tirza Dak zit in de wijk Transvaal. Dit betekent dat wij kinderen van allerlei verschillende achtergronden begeleiden en verder helpen in hun ontwikkeling.

Christien Lakwijk, Unitmanager Tirza DAK: “Tirza DAK is een plek waar jij je thuis voelt, je kunt ontwikkelen, je kan doen waar je energie van krijgt en waar je collega’s klaar voor je staan.”

Dion DAK | 24 uur | Roemer Visscherstraat 110, Den Haag

Als pedagogisch professional hou jij je graag bezig met de ontwikkeling van kinderen. Jij biedt hen de mogelijkheid om zichzelf te zijn en de wereld om zich heen te ontdekken. Wij zetten je graag in bij Dion DAK in onze 0-4 VVE groep. Omdat Dion een VVE locatie is verwachten wij van jou dat je taalniveau 3F hebt en een VVE diploma hebt. Heb je deze niet, dan leiden we je natuurlijk gewoon op. Dus, kom werken in het gezellige stukje van Den Haag bij het Zuiderpark. Jouw collega’s heten je van harte welkom bij Dion DAK!

Kim DAK | 24 uur | Adriaan Vlackstraat, Stationsbuurt, Den Haag

Ben jij een zorgzame, ontwikkelingsgerichte pedagogisch medewerker? En ben je in het bezit van een geldig vve-certificaat of bereid om deze te halen? Hou je van verschillende culturen in het hartje van de Rivierenbuurt? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Vanuit VVE is er veel aandacht voor activiteiten, structuur en samenspel. Een fijne plek om te spelen, te leren en te ontwikkelen en voor jou een inspirerende, warme werkplek. Waar geen dag hetzelfde is. Kinderen van allerlei achtergronden maakt het werk interessant en uitdagend en met jouw team en met de kinderen maak je van iedere dag een feestje. Wie wil dat nou niet? Kom jij ons team versterken voor 24 uur per week?

Voor- en Vroegschoolse Educatie

Op een aantal van onze kinderdagverblijven en peuteropvang locaties bieden wij VVE aan. Op een speelse manier stimuleer je alle ontwikkelingsgebieden. De verschillende VVE-programma’s richten zich niet alleen op het stimuleren van de taalontwikkeling, maar ook op de sociaal-emotionele, cognitieve en motorische ontwikkeling, naast rekenvaardigheid en ruimtelijk inzicht. Je hebt vast wel eens gewerkt met of gehoord van Uk en Puk, Piramide en Ben ik in beeld. Uiteraard zijn er nog meer VVE-programma’s. Om op een VVE locatie te mogen werken heb je een VVE-certificaat nodig. Heb je deze niet, maar wil je deze behalen, dan leiden we je gewoon op! Je moet wel in het bezit zijn van taalniveau 3F.

Om je zo goed mogelijk op het kindercentrum te begeleiden staan er altijd een pedagogisch coach, een VVE coach en een pedagoog voor je klaar, want jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk. Naast persoonlijke begeleiding bieden we je ook workshops en cursussen aan. Uiteraard in goed overleg met je manager, die weet tenslotte precies wat jij nodig hebt!

DAK kindercentra

 

 

DAK kindercentra

Dichtbij huis werken

DAK kindercentra is altijd dichtbij. Met 60 locaties verspreid door heel Den Haag, Rijswijk en Voorburg is er altijd wel een locatie dichtbij huis. Hierdoor is de reistijd naar werk minimaal.

DAK kindercentra

Jouw ideeën doen ertoe!

Samen met je collega’s zorg je voor een gaaf activiteitenprogramma. Breng jouw passie (bijvoorbeeld voor sport, natuur, kunst of koken) over op de kinderen en daag hen uit.

DAK kindercentra DAK kindercentra