DAK kindercentra

Direct een vast contract!

Zekerheid is erg belangrijk. Zijn wij na jouw proeftijd nog net zo enthousiast over jou en heb jij ook helemaal je plekje gevonden bij DAK? Dan bieden we jou direct een vast contract aan.

DAK kindercentra

Dichtbij huis werken

DAK kindercentra is altijd dichtbij. Met 60 locaties verspreid door heel Den Haag, Rijswijk en Voorburg is er altijd wel een locatie dichtbij huis. Hierdoor is de reistijd naar werk minimaal.

DAK kindercentra

Jouw ideeën doen ertoe!

Samen met je collega’s zorg je voor een gaaf activiteitenprogramma. Breng jouw passie (bijvoorbeeld voor sport, natuur, kunst of koken) over op de kinderen en daag hen uit.

Voor- en Vroegschoolse Educatie

Op een aantal van onze kinderdagverblijven en peuteropvang locaties bieden wij VVE aan. Op een speelse manier stimuleer je alle ontwikkelingsgebieden. De verschillende VVE-programma’s richten zich niet alleen op het stimuleren van de taalontwikkeling, maar ook op de sociaal-emotionele, cognitieve en motorische ontwikkeling, naast rekenvaardigheid en ruimtelijk inzicht. Je hebt vast wel eens gewerkt met of gehoord van Uk en Puk, Piramide en Ben ik in beeld. Uiteraard zijn er nog meer VVE-programma’s. Om op een VVE locatie te mogen werken heb je een VVE-certificaat nodig. Heb je deze niet, maar wil je deze behalen, dan leiden we je gewoon op! Je moet wel in het bezit zijn van taalniveau 3F.

Om je zo goed mogelijk op het kindercentrum te begeleiden staan er altijd een pedagogisch coach, een VVE coach en een pedagoog voor je klaar, want jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk. Naast persoonlijke begeleiding bieden we je ook workshops en cursussen aan. Uiteraard in goed overleg met je manager, die weet tenslotte precies wat jij nodig hebt!

Wat bieden we jou?

 • Zekerheid is belangrijk, daarom bieden wij direct een vast contract na je proeftijd
 • Een salaris volgens de CAO kinderopvang tussen de  € 2.139,- en € 2.913,- afhankelijk van uren en ervaring
 • Een eindejaarsuitkering van 3%
 • Workshops, trainingen en opleidingen, want jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk
 • Een fijne werkplek met gedreven collega’s, waar jouw ervaring en kennis ertoe doet
 • Ondersteuning door een pedagogisch coach en een unitmanager waardoor jij je volledig kunt focussen op de kinderen
 • Natuurlijk heb je recht op pensioen, een fietsplan, een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering, een reiskostenvergoeding en nog veel meer!

Wat vragen we van jou?

Vooral om jezelf te zijn! Je creëert een veilig klimaat waarin het kind zich durft te ontwikkelen. Daarnaast:

 • Communiceer je vlot en op een prettige manier met kinderen, ouders en collega’s in correct Nederlands
 • Heb je een opleiding waarmee je in de kinderopvang mag werken (bijvoorbeeld: SPW, Onderwijsassistent, Pabo)
 • Je hebt een VVE certificaat of wil deze graag behalen, daarom ben je in het bezit van taalniveau 3F
 • Wil je graag aan de slag in de kinderopvang, maar twijfel je of jouw diploma kwalificeert? Met diverse hbo-opleidingen voldoe je met 75% van je studiepunten (en in sommige gevallen al met 50% en een overgangsbewijs naar het laatste studiejaar) ook aan de norm om in de kinderopvang aan de slag te kunnen! Of dat geldt voor jouw (bachelor) diploma, kun je zien door de diplomacheck te doen.

Op onderstaande VVE locaties hebben we vacatures open staan

We kijken graag samen met jou naar welke locatie het beste bij jou past.

Eva DAK Spinozalaan - Voorburg

“In de groep “de Berenboot” op de peuterspeelzaal van Eva Dak in Voorburg is het al gezellig druk. Samen met je enthousiaste collega’s zorg je voor leuke en uitdagende VVE- activiteiten aan de hand van de methode Uk en Puk. Je werkt op maandag ,dinsdag, donderdag en vrijdag van  8.15 uur tot 12.45 uur.  Daarnaast heb je taakuren en overleg momenten. Je vindt het leuk om samen met je twee andere collega’s de planning voor de komende weken op te maken en uitgebreidere activiteiten voor te bereiden. In deze groep heb je maximaal 16 kinderen per dag in de leeftijd tussen 2,5 en 4 jaar. 

Wil je vijf dagen in de peuteropvang? Dat kan! Dan werk je wekelijks 22 uur. In de peuteropvang werk je alleen in de schoolweken. 

Femke DAK Wolweversgaarde - Den Haag

We zoeken iemand voor 24 uur in de week die op woensdag, donderdag en vrijdag met plezier naar Femke DAK gaat. Femke DAK is een VVE-locatie en jij zoekt activiteiten die bij de thema’s van Uk en Puk passen. Natuurlijk kan dat ook buiten, want als de deuren open gaan sta je direct in de tuin. Als pedagogisch medewerker weet je hoe fijn en belangrijk het is om met de kinderen buiten te zijn om te spelen en te ontdekken. Jullie vermaken je onder andere prima in de moestuin. De kinderen zijn trots als ze kunnen vertellen over het zaaien, oogsten en proeven uit jullie eigen moestuin!

Robin DAK Ametisthorst - Den Haag

Heb jij je VVE-certificaat en wil je graag aan de slag in een 0-4 groep? Dan ben je bij Robin DAK van harte welkom, want onze peutergroep heeft een vast gezicht nodig op woensdag en vrijdag. Samen ontdekken jullie de wereld, waarin de (taal)ontwikkeling van je kinderen centraal staat! Heb je geen VVE-certificaat, maar wel taalniveau 3F? Dan bieden we je natuurlijk direct de VVE opleiding aan!

Robin DAK Ametisthorst - Den Haag (combinatiefunctie)

Ben jij de aanvulling voor 32 uur per week bij Robin DAK? Robin DAK is een VVE-locatie. Hier ben je volop bezig met de ontwikkeling van je kindjes. Elke keer weer bied je leuke, motiverende en gezellige activiteiten aan bij de actuele thema’s. Samen met je collega doe je de voorschoolse opvang, de peuteropvang en ook de BSO. De uren zijn verdeeld over de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Wil je graag minder werken? Dat kan! Samen bekijken we wat je het beste past. Heb je geen VVE-certificaat, maar wel 3F en lijkt je dit een uitdagende functie? Dan bieden we je direct de VVE-opleiding aan!

Onze sollicitatieprocedure

Sta je te popelen om aan de slag te gaan? Wij kunnen niet wachten om kennis te maken en jouw wensen door te nemen. Bekijk onze sollicitatieprocedure, zodat je weet waar je aan toe bent.

Solliciteer nu!

Ben jij de ondernemende en enthousiaste KDV pedagogisch medewerker en ga jij deze uitdaging aan? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Inge Verstappen (06 46 19 51 94) of met Yessica Beeloo (06 29 22 02 22). Wij zijn allebei ook bereikbaar via WhatsApp! 

DAK kindercentra DAK kindercentra