De onderstaande locaties hebben jou nodig:

Meer of minder uren werken? Geen probleem. We denken graag met je mee om een passende invulling te vinden.

Kyra DAK | Den Helderstraat, Leyenburg, Den Haag

De peuteropvang van Kyra DAK heeft plek voor een kanjer als jij. In deze groep bieden we ook VVE aan. Dus als je al een VVE-certificaat én taalniveau 3F hebt, is dat helemaal top! Dan kun je gelijk aan de slag. Als je deze certificaten nog niet hebt, geen probleem. Wij geven je alle ruimte om deze opleidingen te volgen, zodat jij helemaal up-to-date voor de groep kunt staan. Ben jij die leuke en gezellige collega en ben je 20 uur in de week beschikbaar? Dan ben jij van harte welkom bij Kyra DAK.

Robin DAK | Ametisthorst, Mariahoeve, Den Haag

Robin DAK heeft een nieuw pand en wat voor een! Jij bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in onze 0-4 groepen. Want hier ben jij  nodig! Heb je een VVE diploma dan kun je zo aan de slag bij Robin DAK. Mocht je nog deze nog niet in je bezit hebben, dan leiden we je gewoon op! Je wordt het vaste gezicht van deze groep voor 32 uur per week. Dat is niet alleen fijn voor de kinderen, maar ook voor de ouders en collega’s. Samen maak je mooie plannen en beidt je activiteiten aan die passen bij de verschillende VVE thema’s zoals verkeer, jaargetijden en nog veel meer. Dus kom zelf ervaren hoe leuk het is bij Robin DAK!

 

Dion DAK | Roemer Visscherstraat, Moerwijk, Den Haag

Als pedagogisch professional hou jij je graag bezig met de ontwikkeling van kinderen. Jij biedt hen de mogelijkheid om zichzelf te zijn en de wereld om zich heen te ontdekken. Wij zetten je graag in bij Dion DAK in onze 0-4 VVE groep. Omdat Dion een VVE locatie is verwachten wij van jou dat je taalniveau 3F hebt en een VVE diploma hebt. Heb je deze niet, dan leiden we je natuurlijk gewoon opl. Dus, kom werken in het gezellige stukje van Den Haag bij het Zuiderpark. Jouw collega’s heten je van harte welkom bij Dion DAK!

Sia Dallinga, unit manager: “Door de liefdevolle omgeving die wij bieden voelen kinderen zich vrij om te ontdekken. Ons team is hecht en dat maakt dat collega’s, kinderen en ouders altijd weten waar ze aan toe zijn.!”

De Locatie Vlakbij het Zuiderpark ligt Dion DAK. In de buurt staat Dion aangeschreven als een fijne plek voor kinderen, waar ouders hun kindje met een gerust hart naar toe brengen!

Milan DAK | Maarsbergenstraat, Leyenburg, Den Haag

Bij Milan DAK in de Maarsbergenstraat krijg je de kans om een belangrijke rol te spelen in het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen. Je werkt samen met collega’s die er alles aan doen om van elke dag een feestje te maken, terwijl je kinderen van allerlei achtergronden begeleidt en helpt ontwikkelen. Heb je al een VVE-certificaat én taalniveau 3F ? Helemaal top! Dan kun je gelijk aan de slag. Als je deze certificaten nog niet hebt, geen probleem. Wij geven je alle ruimte om deze opleidingen te volgen, zodat jij helemaal up-to-date voor de groep kunt staan. Kom ons team versterken en ontdek wat werken bij Kim DAK zo speciaal maakt. Ons team zoekt versterking voor 24 uur in de week.

Wat bieden we jou?

 • Een salaris volgens de CAO kinderopvang schaal 6, € 2.385,- en € 3.192
 • 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 3%
 • Reiskosten van 21 cent per kilometer
 • DAK betaalt mee aan je sport(school)abonnement
 • Tegemoetkoming aan jouw kinderopvangkosten en voorrang op opvang van je eigen kindje bij DAK
 • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals pensioen, verlofregelingen, fietsplan en nog veel meer!
 • Ondersteuning door een pedagogisch coach en een unitmanager waardoor jij je volledig kunt focussen op de kinderen
 • Workshops, trainingen en opleidingen, want jouw ontwikkeling is belangrijk!
 • Een fijne werkplek met gedreven collega’s, waar jouw ervaring en kennis ertoe doet
 • Na twee maanden proeftijd geven we je met liefde een vast contract

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt liefde voor dit mooie vak!
 • Je hebt een opleiding waarmee je in de kinderopvang kunt werken (bijvoorbeeld: SPW, Onderwijsassistent, sport en bewegen, Pabo)
 • Je communiceert vlot en op een prettige manier met kinderen, ouders en collega’s
 • Je creëert een veilige  en uitdagende omgeving zodat onze kinderen zich kunnen blijven ontwikkelen
 • Wil je graag aan de slag in de kinderopvang, maar twijfel je of jouw diploma kwalificeert? Met diverse hbo-opleidingen voldoe je met 75% van je studiepunten (en in sommige gevallen al met 50% en een overgangsbewijs naar het laatste studiejaar) ook aan de norm om in de kinderopvang aan de slag te kunnen! Of dat geldt voor jouw (bachelor) diploma, kun je zien door de diplomacheck te doen.

Onze sollicitatieprocedure

Sta je te popelen om aan de slag te gaan? Wij kunnen niet wachten om kennis te maken en jouw wensen door te nemen. Bekijk onze sollicitatieprocedure, zodat je weet waar je aan toe bent.

Solliciteer nu!

Ben jij de ondernemende en enthousiaste pedagogisch medewerker en ga jij deze uitdaging aan? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop.
Je mag ook bellen of appen naar onze recruiter Florance ( +316 58 07 04 12)

Voor- en Vroegschoolse Educatie

Op een aantal van onze kinderdagverblijven en peuteropvang locaties bieden wij VVE aan. Op een speelse manier stimuleer je alle ontwikkelingsgebieden. De verschillende VVE-programma’s richten zich niet alleen op het stimuleren van de taalontwikkeling, maar ook op de sociaal-emotionele, cognitieve en motorische ontwikkeling, naast rekenvaardigheid en ruimtelijk inzicht. Je hebt vast wel eens gewerkt met of gehoord van Uk en Puk, Piramide en Ben ik in beeld. Uiteraard zijn er nog meer VVE-programma’s. Om op een VVE locatie te mogen werken heb je een VVE-certificaat nodig. Heb je deze niet, maar wil je deze behalen, dan leiden we je gewoon op! Je moet wel in het bezit zijn van taalniveau 3F.

Om je zo goed mogelijk op het kindercentrum te begeleiden staan er altijd een pedagogisch coach, een VVE coach en een pedagoog voor je klaar, want jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk. Naast persoonlijke begeleiding bieden we je ook workshops en cursussen aan. Uiteraard in goed overleg met je manager, die weet tenslotte precies wat jij nodig hebt!

DAK kindercentra

Direct een vast contract!

Zekerheid is erg belangrijk. Zijn wij na jouw proeftijd nog net zo enthousiast over jou en heb jij ook helemaal je plekje gevonden bij DAK? Dan bieden we jou direct een vast contract aan.

DAK kindercentra

Dichtbij huis werken

DAK kindercentra is altijd dichtbij. Met 60 locaties verspreid door heel Den Haag, Rijswijk en Voorburg is er altijd wel een locatie dichtbij huis. Hierdoor is de reistijd naar werk minimaal.

DAK kindercentra

Jouw ideeën doen ertoe!

Samen met je collega’s zorg je voor een gaaf activiteitenprogramma. Breng jouw passie (bijvoorbeeld voor sport, natuur, kunst of koken) over op de kinderen en daag hen uit.

DAK kindercentra DAK kindercentra