Unitmanager bij O3

Kindcentrum O3 is gehuisvest in de Rivierenbuurt in Den Haag. In O3 bundelen Dak kindercentra, basisschool Jan van Nassau (SCOH) en welzijnsorganisatie Zebra hun krachten. Samen met partners als wijkorganisaties en sportverenigingen, maken zij van O3 een centraal, veilig en inspirerend ontmoetingspunt voor jong en oud, met kinderen als middelpunt. In dit bruisende centrum leren, ontdekken en ondernemen kinderen in een eigentijdse omgeving vol met verschillende uitdagingen. O3 is een plek waar alle wijkbewoners terecht kunnen voor voorzieningen op het gebied van onderwijs, kinderopvang, talentontwikkeling, participatie, inburgering, gezondheid, ontspanning, opvoeding en veiligheid.

Om al onze kleine talenten te voorzien hebben wij behoefte aan een stuurman of -vrouw in de vorm van een ondernemende unitmanager voor 24 tot 36 uur per week.

Als unitmanager van O3 ben je onze positieve duizendpoot met aantoonbare leidinggevende ervaring. Jouw sterke communicatieve en coachende vaardigheden stellen je in staat om te verbinden, zowel binnen als buiten O3. Het maakt jou de bruggenbouwer tussen opvang en onderwijs. Jouw ruime ervaring in of met de kinderopvang gebruik je om mee te denken over het verbeteren van werkprocessen en de kwaliteit van de dienstverlening.

Als onderdeel van het MT draag je actief bij door verbetervoorstellen te doen waarbij je de visie van O3 niet uit het oog verliest. Je bent een echte people manager die er van geniet om collega’s succesvol te laten samenwerken in een prettige werkomgeving. Jij zorgt ervoor dat jouw professionals de pedagogische kwaliteit kunnen leveren waar O3 zo trots op is. Je hebt een goed analytisch vermogen betreft budgettering, prognoses en jaarplannen. Je bent gericht op het realiseren van resultaten en stuurt je team aan op pedagogische kwaliteit, ondernemerschap en betrokkenheid. Als unitmanager herken je kansen en pak je deze met beide handen aan. Tegelijkertijd ben je persoonlijk betrokken en een fijne gesprekpartner voor onze ouders en medewerkers.

 

Wie ben jij:

 • Je bent bekend met de ontwikkelingen in de kinderopvang, bijvoorbeeld wet IKK (of maakt je dit snel eigen)
 • Je volgt deze actuele ontwikkelingen op de voet en integreert deze moeiteloos in jouw tactische en strategische plannen
 • Je hebt ruime ervaring met het aansturen van professionals
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel binnen als buiten DAK kindercentra
 • Je bent proactief, ondernemend
 • De dagen lopen nooit zoals je had verwacht, maar gelukkig ben jij goed georganiseerd en pas jij moeiteloos je planning aan.

 

Wij bieden jou:

 • Een salaris conform de cao Kinderopvang schaal 11 ( 3.589,- – 4.914,-) op basis van ervaring en opleiding
 • Je kunt rekenen op een professionele en ambitieuze werkomgeving met ruimte voor creativiteit
 • Een werkplek waar de ondernemer in jou naar boven komt
 • De transparante en platte organisatiestructuur zorgen voor een informele samenwerking op alle niveaus
 • Natuurlijk heb je recht op pensioen, een fietsplan, een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering en nog veel meer!
 • Na je eerste jaarcontract bieden we je graag een vast dienstverband aan

Ben jij onze betrokken unitmanager voor O3?

We nodigen je van harte uit om te reageren en horen graag waarom jij geschikt bent voor deze functie, dus solliciteer direct via de sollicitatiebutton! Mocht je meer informatie willen over DAK kindercentra of over de functie, bel of app onze recruiter Yessica Beeloo op 06-29 22 02 22