Hey sportievelingen! De onderstaande locaties hebben jou nodig:

Meer of minder uren werken? Geen probleem. We denken graag met je mee om een passende invulling te vinden.

Sportdocent | diverse locaties Den Haag

Zet kinderen in beweging en ga aan de slag als sportdocent bij DAK Kindercentra!

We vinden het erg belangrijk dat kinderen voldoende beweging hebben. Het is gezond, goed voor de ontwikkeling maar ook de ultieme ontspanning na een drukke schooldag. Voor onze locaties zijn wij op zoek naar enthousiaste sportdocenten die met onze kinderen aan de slag willen! Als sportdocent bij DAK kindercentra zorg je er samen met de pedagogisch medewerkers voor dat de kinderen een sportieve en gezellige dag hebben. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het verzorgen van sportlessen en workshops en de organisatie van sportieve evenementen.

 

Nina DAK Sport BSO | 32 uur | Vlamenburg 38, Mariahoeve, Den Haag

Nina DAK Vlamenburg is een gave en sportieve Buitenschoolse opvanglocatie waar kinderen lekker kunnen ravotten en waar ze ook kennis maken met tal van sportactiviteiten. Bij Nina DAK draait alles om sport en bewegen. Dus ben je niet buiten aan het honkballen of voetballen, dan zet je binnen in de gymzaal wel een te gekke obstacle-run uit. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een energieke en creatieve BSO-medewerker voor 32 uur per week.

Robin DAK | 24 uur | Ametisthorst 421, Mariahoeve, Den Haag

Bij jou is het veel hollen en weinig stilstaan. Als jij met de kinderen bezig bent, spat de energie er vanaf. Sporten en spelen is je lust en je leven en sporten met kinderen is jouw missie.
Op de sport-BSO van Robin DAK kun jij al je creativiteit kwijt. Kom jij ons team versterken voor 24 uur per week?

Dion DAK | 16 uur | Steenwijklaan 16, Den Haag

Zeg je sport, dan zeg je Dion DAK! Op deze locatie zijn we gek van sport. We hebben maar liefst drie sportvelden tot onze beschikking waar je te gekke sportieve activiteiten kunt organiseren. Draai jij je hand ook niet om voor het regelen van een toffe clinic: dan is Dion DAK aan de Steenwijklaan dé plek vor jou.

Inspirerende plek voor jou en het kind

Onze buitenschoolse opvang sluit naadloos aan bij de behoeften van schoolgaande kids. Een warm nest, een uitdagende omgeving, maar vooral veel plezier! De kinderen hebben zelf een stem in de inrichting van de ruimte en het activiteitenprogramma. Zo zijn er locaties met een aparte chillhoek waar kinderen even lekker kunnen ontspannen. Een boekje lezen, beetje gamen, of gezellig kletsen. En soms is er een theaterhoek met verkleedkleren waar zelfbedachte toneelstukken worden opgevoerd. Plekken om heerlijk te knutselen of te tekenen zijn er ook altijd te vinden. Er zijn zelfs BSO’s waar muziekles wordt gegeven. Gesport wordt er overal. Iedere BSO heeft een eigen felrode ‘sportkliko’ met daarin allerlei sportieve materialen. Sommige locaties hebben een eigen sportveld of gymzaal.

Is sport & beweging jouw passie?

Dan is werken op de BSO ook echt iets voor jou. We hebben een paar echte sportlocaties waar je de mooiste materialen tot je beschikking hebt. Jij bedenkt samen met de kinderen de allerleukste activiteiten op het sportveld!

DAK kindercentra

.

DAK kindercentra

Dichtbij huis werken

DAK kindercentra is altijd dichtbij. Met 60 locaties verspreid door heel Den Haag, Rijswijk en Voorburg is er altijd wel een locatie dichtbij huis. Hierdoor is de reistijd naar werk minimaal.

DAK kindercentra

Jouw ideeën doen ertoe!

Samen met je collega’s zorg je voor een gaaf activiteitenprogramma. Breng jouw passie (bijvoorbeeld voor sport, natuur, kunst of koken) over op de kinderen en daag hen uit.

DAK kindercentra DAK kindercentra