Hey sportievelingen! De onderstaande locaties hebben jou nodig:

Meer of minder uren werken? Geen probleem. We denken graag met je mee om een passende invulling te vinden.

Onno DAK Sport BSO | Verhulstplein, Duinoord, Den Haag

Bij Onno DAK aan het Verhulstplein zijn we gek van sport en bewegen. Voetballen, basketballen en bijvoorbeeld zelf obstacle-runs bouwen. Jij draait je hand er niet voor om. Kinderen zijn bij jou in vertrouwde handen. Je biedt sportieve en uitdagende activiteiten aan en zorgt ervoor dat de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven.  Als jij ook sport en beweging ademt, dan verwelkomen we je graag in ons team. Wij zoeken een energieke en creatieve BSO-medewerker voor 20-24 uur per week.

Pien DAK | Theresiastraat, Bezuidenhout, Den Haag

Sport en beweging zit in jouw bloed en dit wil je ook graag aan kinderen overbrengen. Bij Pien DAK aan de Theresiastraat kun je sportieve en creatieve ideeën helemaal kwijt.
Voetballen, tikkertje of op avontuur in het Haagse Bos: jij bedenkt het en zorgt ervoor dat de kinderen niet meer naar huis willen.
Jij bent die enthousiaste en sportieve pedagogisch medewerker die ons team komt versterken. Je werkt op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag. Je verzorgt niet alleen de buitenschoolse opvang, maar ook de tussenschoolse opvang. Zo word jij het vaste gezicht  van jouw kinderen. In totaal werk je 24 uur per week.

Nina DAK Sport BSO | Vlamenburg, Mariahoeve, Den Haag

Nina DAK Vlamenburg is een gave en sportieve Buitenschoolse opvanglocatie waar kinderen lekker kunnen ravotten en waar ze ook kennis maken met tal van sportactiviteiten. Bij Nina DAK draait alles om sport en bewegen. Dus ben je niet buiten aan het honkballen of voetballen, dan zet je binnen in de gymzaal wel een te gekke obstacle-run uit. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een energieke en creatieve BSO-medewerker voor 24 uur per week.

Dion DAK Sport BSO | Steenwijklaan, Morgenstond, Den Haag

Zeg je sport, dan zeg je Dion DAK! Op deze locatie zijn we gek van sport. We hebben maar liefst drie sportvelden tot onze beschikking waar je te gekke sportieve activiteiten kunt organiseren. Draai jij je hand ook niet om voor het regelen van een toffe clinic: dan is Dion DAK aan de Steenwijklaan dé plek vor jou.

Wat bieden we jou?

 • Een salaris volgens de CAO kinderopvang schaal 6, € 2.385,- en € 3.192
 • 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 3%
 • Reiskosten van 21 cent per kilometer
 • DAK betaalt mee aan je sport(school)abonnement
 • Tegemoetkoming aan jouw kinderopvangkosten en voorrang op opvang van je eigen kindje bij DAK
 • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals pensioen, verlofregelingen, fietsplan en nog veel meer!
 • Ondersteuning door een pedagogisch coach en een unitmanager waardoor jij je volledig kunt focussen op de kinderen
 • Workshops, trainingen en opleidingen, want jouw ontwikkeling is belangrijk!
 • Een fijne werkplek met gedreven collega’s, waar jouw ervaring en kennis ertoe doet
 • Na twee maanden proeftijd geven we je met liefde een vast contract

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt liefde voor dit mooie vak!
 • Je bent 20 tot 24 uur per week beschikbaar
 • Je hebt een opleiding waarmee je in de kinderopvang kunt werken (bijvoorbeeld: SPW, Onderwijsassistent, sport en bewegen, Pabo)
 • Je communiceert vlot en op een prettige manier met kinderen, ouders en collega’s
 • Je creëert een veilige  en uitdagende omgeving zodat onze kinderen zich kunnen blijven ontwikkelen
 • Tijdens schoolvakanties hele dagen beschikbaar, dan gaan de BSO kinderen de hele dag naar de BSO.
 • Wil je graag aan de slag in de kinderopvang, maar twijfel je of jouw diploma kwalificeert? Met diverse hbo-opleidingen voldoe je met 75% van je studiepunten (en in sommige gevallen al met 50% en een overgangsbewijs naar het laatste studiejaar) ook aan de norm om in de kinderopvang aan de slag te kunnen! Of dat geldt voor jouw (bachelor) diploma, kun je zien door de diplomacheck te doen.

Onze sollicitatieprocedure

Sta je te popelen om aan de slag te gaan? Wij kunnen niet wachten om kennis te maken en jouw wensen door te nemen. Bekijk onze sollicitatieprocedure, zodat je weet waar je aan toe bent.

 

Solliciteer nu!

Ben jij de ondernemende en enthousiaste BSO pedagogisch medewerker en ga jij deze uitdaging aan? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop.
Je mag ook bellen of appen naar onze recruiter Florance (+316 58 07 04 12)

 

Inspirerende plek voor jou en het kind

Onze buitenschoolse opvang sluit naadloos aan bij de behoeften van schoolgaande kids. Een warm nest, een uitdagende omgeving, maar vooral veel plezier! De kinderen hebben zelf een stem in de inrichting van de ruimte en het activiteitenprogramma. Zo zijn er locaties met een aparte chillhoek waar kinderen even lekker kunnen ontspannen. Een boekje lezen, beetje gamen, of gezellig kletsen. En soms is er een theaterhoek met verkleedkleren waar zelfbedachte toneelstukken worden opgevoerd. Plekken om heerlijk te knutselen of te tekenen zijn er ook altijd te vinden. Er zijn zelfs BSO’s waar muziekles wordt gegeven. Gesport wordt er overal. Iedere BSO heeft een eigen felrode ‘sportkliko’ met daarin allerlei sportieve materialen. Sommige locaties hebben een eigen sportveld of gymzaal.

Is sport & beweging jouw passie?

Dan is werken op de BSO ook echt iets voor jou. We hebben een paar echte sportlocaties waar je de mooiste materialen tot je beschikking hebt. Jij bedenkt samen met de kinderen de allerleukste activiteiten op het sportveld!

DAK kindercentra

Direct een vast contract!

Zekerheid is erg belangrijk. Zijn wij na jouw proeftijd nog net zo enthousiast over jou en heb jij ook helemaal je plekje gevonden bij DAK? Dan bieden we jou direct een vast contract aan.

DAK kindercentra

Dichtbij huis werken

DAK kindercentra is altijd dichtbij. Met 60 locaties verspreid door heel Den Haag, Rijswijk en Voorburg is er altijd wel een locatie dichtbij huis. Hierdoor is de reistijd naar werk minimaal.

DAK kindercentra

Jouw ideeën doen ertoe!

Samen met je collega’s zorg je voor een gaaf activiteitenprogramma. Breng jouw passie (bijvoorbeeld voor sport, natuur, kunst of koken) over op de kinderen en daag hen uit.

DAK kindercentra DAK kindercentra