Wij zijn DAK kindercentra! Een betrokken organisatie die alle vormen van kinderopvang aanbiedt in de regio Den Haag, Voorburg en Rijswijk. Op maar liefst 55 locaties helpen we kinderen de beste versie van zichzelf te worden, en dat al meer dan 100 jaar! DAK kindercentra heeft zowel binnen de Haagse regio als op brancheniveau een uitstekend imago.    

Wil jij van maatschappelijke betekenis zijn, veel autonomie krijgen, bouwen en invloed hebben op de koers en het resultaat van één van de grootste kinderopvangorganisaties van de regio Den Haag? Lees dan vooral even verder. De meest diverse baan van de regio Den Haag komt namelijk vrij:

Regiomanager (36u/week)

Je wordt onder andere directe collega van Nancy Doruyter: “Het leukste van mijn baan als regiomanager bij DAK vind ik dat ik overal over mee kan denken en met alle lagen in de organisatie kan schakelen. Elke dag is anders!”

Betekenisvol

“DAK kindercentra is een maatschappelijke kinderopvang. En dat blijft niet bij loze woorden. Ik heb samen met Jeugdformaat stoeltjesgroepen gestart. Zodat ook kinderen met extra zorgbehoeften binnen de reguliere kinderopvang terecht kunnen. Ik ben er supertrots op dat dit al meer dan 10 jaar goed loopt!”

Bouwen

De afgelopen jaar is er keihard gewerkt aan de basis van DAK kindercentra. Maar er is nog genoeg werk aan de winkel. Je komt dan ook niet in een volledig gespreid bedje bij DAK. Dat geeft jou de kans om de dingen op jouw eigen manier in te richten, te bouwen aan jouw team en samenwerkingen op poten te zetten of uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan samenwerkingen met het onderwijs, maar ook interne samenwerkingen om afdeling overstijgend werken te vergroten.

Coachen

De regie en verantwoordelijkheid voor de financiële en kwalitatieve resultaten van de locaties ligt primair bij onze unitmanagers. De groep van unitmanagers is divers in achtergrond, ervaring en talenten. Jij coacht en begeleidt jouw unitmanagers op hun ondernemerschap, leiderschap en hun persoonlijke ontwikkeling.

Jolanda Hurrelbrinck, unitmanager DAK kindercentra: “Het is fijn om met de regiomanager te sparren. Dat brengt me altijd weer verder. De regiomanager geeft me ruimte om te groeien. Samen staan we sterk.”

Invloed

Als regiomanager maak je deel uit van het MT. Ellen de Jong, jouw toekomstige MT-collega: “In onze MT-overleggen is er veel ruimte voor eigen inbreng vanuit de verschillende perspectieven. Ik vind het fijn om te merken dat we bij de uiteindelijke besluitvorming en strategische keuzes al die inbreng meewegen”

Jouw directe stakeholders:

 • Een team van 8 unitmanagers
 • Onderwijs
 • Gemeentes
 • Jeugdformaat
 • Jouw MT-collega’s en de Raad van Bestuur

De rol in een notendop samengevat:

 • Spin in het web tussen primair proces en alle ondersteunende stafafdelingen
 • Focus op groei, omzet en kwaliteit van dienstverlening
 • Het adviseren en begeleiden van jouw verschillende units en stimuleren van onderlinge kennisdeling
 • Inspelen op de actualiteit en ombuigen naar kansen en acties voor DAK kindercentra
 • Uitwerken en implementeren van strategische en tactische plannen

Wat bieden we jou:

 • Een salaris conform de cao Kinderopvang schaal 13
 • De transparante en platte organisatiestructuur zorgen voor een informele samenwerking op alle niveaus
 • Natuurlijk heb je recht op pensioen, een fietsplan, een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering en nog veel meer!
 • In eerste instantie bieden we een jaarcontract
 • Telefoon en laptop

Nancy Doruyter, regiomanager DAK kindercentra

“Ik ben op zoek naar een collega met gevoel voor humor. Iemand die net zo gedreven is als ik. Een goede luisteraar, maar ook iemand die snel kan schakelen en verbindingen kan maken. Iemand die me versterkt en die ík kan versterken.”

Ben jij onze nieuwe Regiomanager?

Solliciteer dan via de sollicitatiebutton!
Mocht je nog vragen hebben over de functie van Regiomanager of over DAK kindercentra, mail dan naar komwerkenbijdak@dakkindercentra.nl