De onderstaande locaties hebben jou nodig:

Eva DAK | 24 uur | Elzendreef 6-8, Voorburg

Voor Eva DAK Elzendreef hebben we een leuke vacature openstaan! We zoeken een flexibele pedagogisch medewerker voor zowel de peuteropvang als voor de BSO. Drie ochtenden mag je op de peuteropvang staan en ’s middags op de BSO gezellig activiteiten bedenken met de kleuters (tot 7 jaar). Koken, tuinieren of het artistieke talent van de kinderen stimuleren: jij kunt het en jij doet het. De BSO van Eva DAK aan de Elzendreef in Voorburg is de perfecte plek om na school toffe dingen te doen. Gitaarspelen? Dat kan! Jij organiseert de lessen. Dansen en theater? Draai je ook je hand niet voor om. Uiteraard weet je ook hoe je de kinderen buiten kunt vermaken.

 

 

DAK kindercentra

Dichtbij huis werken

DAK kindercentra is altijd dichtbij. Met 60 locaties verspreid door heel Den Haag, Rijswijk en Voorburg is er altijd wel een locatie dichtbij huis. Hierdoor is de reistijd naar werk minimaal.

DAK kindercentra

Jouw ideeën doen ertoe!

Samen met je collega’s zorg je voor een gaaf activiteitenprogramma. Breng jouw passie (bijvoorbeeld voor sport, natuur, kunst of koken) over op de kinderen en daag hen uit.

DAK kindercentra DAK kindercentra