De onderstaande locaties hebben jou nodig:

Meer of minder uren werken? Geen probleem. We denken graag met je mee om een passende invulling te vinden.

Anne DAK | Koningin Emmakade, Regentessekwartier, Den Haag

Bij Anne DAK mogen we een nieuwe groep starten en daarom hebben we jou nodig! Ben jij een pedagogisch medewerker met een certificaat “babyspecialist” of wil je deze graag halen? Kom dan naar Anne DAK.  Samen met een nieuwe collega ga je kindjes van 0-2 jaar uitdagen om de wereld om hen heen te ontdekken. Jij weet precies welke activiteiten in de verschillende ontwikkelfasen kunt aanbieden. Je bent 32 uur per week het vast gezicht van deze groep! Je hebt er zin en jouw ervaring en enthousiasme zal er voor zorgen dat onze kindjes zich veilig en goed voelen bij jou op de groep! Dus tot snel bij Anne DAK!

Robin DAK | Ametisthorst, Mariahoeve, Den Haag

In ons prachtige nieuwe pand ben je van harte welkom in de babygroep! Elke dag bezorg je de kleintjes een fijne dag.  Je herkent de  interactie tussen baby’s en naast het knuffelen en doezelen weet jij als geen ander hoe je speelmateriaal moet aanbieden en wanneer. Elke dag vertel je de trotse ouders hoe hun kindje het heeft gehad bij jou. Ons gezellige team zoekt versterking voor 32 uur per week. Zien we je snel bij Robin DAK?

Kim DAK | Adriaan Vlackstraat, Stationsbuurt, Den Haag

Ben jij een zorgzame, ontwikkelingsgerichte pedagogisch medewerker voor onze babygroep? En ben je in het bezit van het babycertificaat of ben je bereid om deze te halen? Hou je van verschillende culturen in het hartje van de rivierenbuurt, dan ben je bij ons aan het goede adres. We hebben je nodig op in ieder geval nodig op woensdag en vrijdag op onze babygroep. De andere dagen die je beschikbaar bent plannen we in overleg in. Als vast gezicht van deze babygroep ben je de rots in de branding voor de kindjes, ouders en collega’s. Je biedt activiteiten aan die passen bij de ontwikkeling van het kindje en je vertelt de ouders hier graag over. Samen maken we team Kim DAK!

Tirza DAK | Beijerstraat, Transvaalkwartier, Den Haag

Wekom bij Tirza DAK. De babygroep, 0 tot 2 jaar, kijkt uit naar je komst. In dit speciaal ontworpen gebouw is er van alles te doen, samen verschillende smaken proeven, vormen voelen, kleuren zien. Jij weet precies waar jouw baby’s aan toe zijn. Jij vindt het leuk om ouders over de ontwikkeling van hun kindje vertellen en te betrekken bij alles wat ze die dag hebben gedaan en geleerd. Bij Tirza DAK ben je in ieder geval  het vaste gezicht op maandag, donderdag en vrijdag. Ben je ook op andere dagen beschikbaar en wil je meer werken dan kunnen we samen kijken hoe we dat gaan aanpakken!

Onno DAK | Dunklerstraat, Duinoord, Den Haag

De babygroep van Onno DAK ontvangt je met open armen. Er is ruimte voor een ervaren pedagogisch medewerker met al een aantal jaren ervaring in de kinderopvang en in de babygroep. Het is een heerlijke groep, waar je samenwerkt met een aantal ervaren collega’s. Samen maken jullie leuke plannetjes wat je met de kinderen gaat doen. In dit mooie nieuwe pand heb je een eigen babytuintje waar de kinderen bij mooi weer heerlijk buiten de omgeving om hen heen kunnen ervaren en op hun manier kunnen deelnemen aan alles wat er om hen heen gebeurt. Elke middag spreek je de ouders en draag je hun kindje weer aan hen over. Je weet als geen ander hoe belangrijk het is om ouders te betrekken bij de dag van hun kindje en de ontwikkelingen die ze doormaken. Bij Onno DAK ben je 32 uur per week het vaste gezicht. Dat is fijn voor de kindjes, maar ook voor je collega’s en ouders!

Onno DAK | Parkietlaan, Vogelwijk, Den Haag

Bijna naar de grote school! Hoe spannend is dat als peuter. Bij Onno DAK aan de Parkietlaan maken we die overgang voor de niet-meer-zo kleintjes een stuk soepeler. Ben jij die gedreven pedagogisch medewerker die de peuters met liefde en aandacht voorbereidt op de eerste stappen naar de basisschool? Bij Onno DAK werk je 12 uur per week en dan vooral in de ochtenden.

Wat bieden we jou?

 • Een salaris volgens de CAO kinderopvang schaal 6, € 2.188,- en € 2.9779
 • 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 3%
 • Reiskosten van 21 cent per kilometer
 • DAK betaalt mee aan je sport(school)abonnement
 • Tegemoetkoming aan jouw kinderopvangkosten en voorrang op opvang van je eigen kindje bij DAK
 • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals pensioen, verlofregelingen, fietsplan en nog veel meer!
 • Ondersteuning door een pedagogisch coach en een unitmanager waardoor jij je volledig kunt focussen op de kinderen
 • Workshops, trainingen en opleidingen, want jouw ontwikkeling is belangrijk!
 • Een fijne werkplek met gedreven collega’s, waar jouw ervaring en kennis ertoe doet
 • Na twee maanden proeftijd geven we je met liefde een vast contract

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt liefde voor dit mooie vak!
 • Je hebt een opleiding waarmee je in de kinderopvang kunt werken (bijvoorbeeld: SPW, Onderwijsassistent, sport en bewegen, Pabo)
 • Je communiceert vlot en op een prettige manier met kinderen, ouders en collega’s
 • Je creëert een veilige  en uitdagende omgeving zodat onze kinderen zich kunnen blijven ontwikkelen
 • Wil je graag aan de slag in de kinderopvang, maar twijfel je of jouw diploma kwalificeert? Met diverse hbo-opleidingen voldoe je met 75% van je studiepunten (en in sommige gevallen al met 50% en een overgangsbewijs naar het laatste studiejaar) ook aan de norm om in de kinderopvang aan de slag te kunnen! Of dat geldt voor jouw (bachelor) diploma, kun je zien door de diplomacheck te doen.

De gezelligste plek voor kinderen met alle aandacht voor de ontwikkeling

Kinderen hebben vertrouwen nodig om nieuwe stappen te durven maken. Door onze medewerkers heeft onze opvang een vertrouwde sfeer waar kinderen zich thuis voelen. 

Om je zo goed mogelijk te begeleiden op het kindercentrum staan er altijd een pedagogisch coach en een pedagoog voor je klaar, want jouw ontwikkeling vinden wij minstens zo belangrijk! Naast persoonlijke begeleiding bieden we ook workshops, trainingen en cursussen aan. Bekijk hier hoe een dag op het kinderdagverblijf eruitziet.

Onze sollicitatieprocedure

Sta je te popelen om aan de slag te gaan? Wij kunnen niet wachten om kennis te maken en jouw wensen door te nemen. Bekijk onze sollicitatieprocedure, zodat je weet waar je aan toe bent.

Solliciteer nu!

 

Ben jij de ondernemende en enthousiaste BSO pedagogisch medewerker en ga jij deze uitdaging aan? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop.
Je mag ook bellen of appen naar onze recruiters Florance ( 06 58 07 04 12) of Yessica ( 06 29 22 02 22)

 

DAK kindercentra

Direct een vast contract!

Zijn wij na jouw proeftijd nog net zo enthousiast over jou en heb jij ook helemaal je plekje gevonden bij DAK? Dan bieden we jou direct een vast contract aan.

DAK kindercentra

Dichtbij huis werken

DAK kindercentra is altijd dichtbij. Met 60 locaties verspreid door heel Den Haag, Rijswijk en Voorburg is er altijd wel een locatie dichtbij huis.

DAK kindercentra

Jouw ideeën doen ertoe!

Samen met je collega’s zorg je voor een gaaf activiteitenprogramma. Breng jouw passie (bijvoorbeeld voor sport, natuur, kunst of koken) over op de kinderen en daag hen uit.

DAK kindercentra DAK kindercentra