DAK kindercentra

Direct een vast contract!

Zekerheid is erg belangrijk. Zijn wij na jouw proeftijd nog net zo enthousiast over jou en heb jij ook helemaal je plekje gevonden bij DAK? Dan bieden we jou direct een vast contract aan.

DAK kindercentra

Dichtbij huis werken

DAK kindercentra is altijd dichtbij. Met 60 locaties verspreid door heel Den Haag, Rijswijk en Voorburg is er altijd wel een locatie dichtbij huis. Hierdoor is de reistijd naar werk minimaal.

DAK kindercentra

Jouw ideeën doen ertoe!

Samen met je collega’s zorg je voor een gaaf activiteitenprogramma. Breng jouw passie (bijvoorbeeld voor sport, natuur, kunst of koken) over op de kinderen en daag hen uit.

Warme plek voor jou en de kinderen met volop aandacht voor ontwikkeling

Op het kinderdagverblijf bied je een warme en veilige omgeving waarin onze jongste kinderen zichzelf en de wereld om zich heen kunnen ontdekken. Kinderen hebben vertrouwen nodig om nieuwe stappen te durven maken. Jij zorgt voor een sfeer van geborgenheid waardoor de kinderen in je groep zich thuis voelen. 

Om je zo goed mogelijk op het  kindercentrum te begeleiden staan er altijd een pedagogisch coach en een pedagoog voor je klaar, want jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk. Naast persoonlijke begeleiding bieden we je ook workshops en cursussen aan. Uiteraard in goed overleg met je manager, die weet tenslotte precies wat jij nodig hebt!

Bekijk hier hoe een dag op het kinderdagverblijf eruitziet.

Wat bieden we jou?

  • Zekerheid is belangrijk, daarom bieden wij direct een vast contract na je proeftijd
  • Een salaris volgens de CAO kinderopvang tussen de €2.139,- en €2.913,- afhankelijk van uren en ervaring
  • Een eindejaarsuitkering van 3%
  • Workshops, trainingen en opleidingen, want jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk
  • Een fijne werkplek met gedreven collega’s, waar jouw ervaring en kennis ertoe doet
  • Ondersteuning door een pedagogisch coach en een unitmanager waardoor jij je volledig kunt focussen op de kinderen
  • Natuurlijk heb je recht op pensioen, een fietsplan, een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering, een reiskostenvergoeding en nog veel meer!

Wat vragen we van jou?

Vooral om jezelf te zijn! Je creëert een veilig klimaat waarin het kind zich durft te ontwikkelen. Daarnaast:

  • Communiceer je vlot en op een prettige manier met kinderen, ouders en collega’s in correct Nederlands
  • Heb je een opleiding waarmee je in de kinderopvang mag werken (bijvoorbeeld: SPW, Onderwijsassistent, Pabo)
  • Wil je graag aan de slag in de kinderopvang, maar twijfel je of jouw diploma kwalificeert? Met diverse hbo-opleidingen voldoe je met 75% van je studiepunten (en in sommige gevallen al met 50% en een overgangsbewijs naar het laatste studiejaar) ook aan de norm om in de kinderopvang aan de slag te kunnen! Of dat geldt voor jouw (bachelor) diploma, kun je zien door de diplomacheck te doen.

Op onderstaande dagopvanglocaties hebben we vacatures open staan

We kijken graag samen met jou naar welke locatie het beste bij jou past.

Kim DAK Adriaan Vlackstraat - Den Haag

Onze allerkleinsten bieden we graag een vast gezicht aan. Daarom mag het team worden aangevuld met een pedagogisch medewerker voor 36 uur per week.
Het fijne team bij Kim DAK zorgt  elke dag voor een feestje, zowel voor jou als voor je kindjes. Natuurlijk zorg je elke dag voor een fijn klimaat waarin het kind zich durft te ontwikkelen. Jij werkt graag en prettig samen met je team en zorgt telkens voor passende activiteiten.

Onno DAK Van Beverningkstraat - Den Haag

28 uur per week ben jij het vaste gezicht bij Onno DAK aan de Beveringkstraat. Je pendelt tussen BSO en KDV en dat is echt jouw ding! Je groepen vinden het heerlijk als jij er bent, want jouw ervaring stelt je in staat om telkens passende activiteiten aan te bieden. Jij vindt het leuk om de wijk in te gaan en te zien wat er zoal te doen is, bijvoorbeeld een ommetje naar de Bibliotheek. Extra goed nieuws: in deze gezellige wijk is er van alles te doen!

Onze sollicitatieprocedure

Sta je te popelen om aan de slag te gaan? Wij kunnen niet wachten om kennis te maken en jouw wensen door te nemen. Bekijk onze sollicitatieprocedure, zodat je weet waar je aan toe bent.

Solliciteer nu!

Ben jij de ondernemende en enthousiaste KDV pedagogisch medewerker en ga jij deze uitdaging aan? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Inge Verstappen (06 46 19 51 94) of met Yessica Beeloo (06 29 22 02 22). Wij zijn allebei ook bereikbaar via WhatsApp! 

DAK kindercentra DAK kindercentra