Wij zijn DAK kindercentra, een kleurrijke aanbieder van alle vormen van kinderopvang in de Regio Den Haag, Voorburg Rijswijk. Door een verschuiving binnen ons HR-team is er ruimte ontstaan voor een proactieve medewerker HR-services

Administratie

Je verricht effectief en efficiënt de administratieve HR-werkzaamheden voor alle medewerkers binnen Dak kindercentra. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van de personeels- en salarismutaties in AFAS Profit. Hier horen de in- en uitdiensttredingen bij, maar ook vangnetregelingen (UWV), personeelsmutaties of loonbeslagen. Je verzorgt de gehele HR-correspondentie, van arbeidsovereenkomsten tot en met de uitdienstbevestigingen en alles daartussenin.

Heldere communicatie

Je hebt een stevige persoonlijkheid en communiceert helder. Dat heb je nodig, want onze collega’s weten je te vinden met vragen over de systemen, verlof, salarisbetalingen, contracten, beleidsnotities en ga zo maar door! Jouw kennis en ervaring  zorgen ervoor dat je makkelijk en snel schakelt tussen de verschillende werkzaamheden en vragen die voorbijkomen.

Yessica;” Samenwerken en plezier, dat vind ik belangrijk! Want, wat er ook gebeurt samen komen we er wel.”

Accuraat en gestructureerd

Je doet dingen graag de eerste keer goed en daar waar nodig doe je verbetervoorstellen en denk je mee over onze HR-processen.

Marianne; ’Het samenwerken en de diversiteit van het werk geeft mij voldoening en de kans om elke dag weer iets te leren en andere verder te helpen.  Ik hou ervan om samen te kijken naar de mogelijkheden en te denken in oplossingen. Wat jij gewoon vindt maakt jou bijzonder”

Het team

Je werkt zelfstandig en vormt samen met de senior medewerker HR en de externe salarisadministratie de discipline HR-services. Samen met je 8 collega’s van advies, flex, administratie, opleiding en werving, vorm je het HR-team. Soms doe je dat vanuit huis, maar ook zeker op kantoor! (met voorkeur op vrijdag)

Ellen: “Ik hecht veel waarde aan een servicegerichte houding van HR richting de collega’s in alle functies en van alle afdelingen en locaties. De HR-collega’s werken daarbij zelfstandig binnen de eigen discipline, maar vooral ook vanuit de onderlinge verbinding”.

Wie ben jij?:

 • Je hebt een MBO +/ HBO werk- en denkniveau
 • Je het een opleiding in Human Resource Management of
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring op een HR-afdeling
 • Ervaring met een HR systeem, ervaring met AFAS is een pré
 • Je bent op vrijdag beschikbaar

DAK kinderopvang biedt jou

 • Een salaris in schaal 8 (€2.692,-  – € 3643.-) volgens de CAO kinderopvang
 • Laptop en telefoon
 • 3% eindejaarsuitkering
 • 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding van 21 cent per kilometer
 • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals, pensioen, verlofregelingen, fietsplan een nog veel meer!
 • Afblazen in de sportschool na een werkdag? DAK betaalt mee aan je sportschool abonnement!
 • Een contract voor een jaar, daarna zetten we deze graag om naar een vast dienstverband

 

Denk jij in oplossingen en ben je 24 uur per week beschikbaar?

Solliciteer dan via de button. Mocht je nog vragen, stel deze dan via komwerkenbijdak@dakkindercentra.nl

We werven graag onze medewerkers zelf, ons hiervoor benaderen is niet nodig.

Solliciteer

We nodigen je van harte uit om te reageren en horen graag waarom jij geschikt bent voor deze functie, dus solliciteer direct via de sollicitatiebutton! Mocht je meer informatie willen over DAK kindercentra of over de functie bel of app onze recruiter Yessica Beeloo op 06 29 22 02 22.