Wat bieden we jou?

 • We bieden je een jaarcontract. Als we daarna allebei nog tevreden zijn, dan zetten we je contract om naar een vast dienstverband.
 • Afhankelijk van je beschikbaarheid bieden we contracten vanaf 0 uur (alleen BSO) tot 24 uur (KDV en BSO)
 • Een salaris volgens de CAO kinderopvang schaal 6 tussen de  € 2.385,- en € 3.192,- afhankelijk van uren en ervaring
 • Een eindejaarsuitkering van 3%
 • Workshops, trainingen en opleidingen, want jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk
 • Een fijne werkplek met gedreven collega’s, waar jouw ervaring en kennis ertoe doet
 • Ondersteuning door een pedagogisch coach en een unitmanager waardoor jij je volledig kunt focussen op de kinderen
 • Natuurlijk heb je recht op pensioen, een fietsplan, een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering, een reiskostenvergoeding en nog veel meer!

Wat vragen we van jou?

Vooral om jezelf te zijn! Je bent flexibel inzetbaar en schakelt makkelijk tussen de verschillende soorten opvangvormen. Daarnaast:

 • Communiceer je vlot en op een prettige manier met kinderen, ouders en collega’s in correct Nederlands
 • Heb je een opleiding waarmee je in de kinderopvang mag werken (bijvoorbeeld: SPW, Onderwijsassistent, Pabo)
 • Wil je graag aan de slag in de kinderopvang maar twijfel je of jouw diploma kwalificeert? Met diverse hbo-opleidingen voldoe je met 75% van je studiepunten (en in sommige gevallen al met 50% en een overgangsbewijs naar het laatste studiejaar) ook aan de norm om in de kinderopvang aan de slag te kunnen! Of dat geldt voor jouw (bachelor) diploma, kun je zien door de diplomacheck te doen.

Onze sollicitatieprocedure

Sta je te popelen om aan de slag te gaan? Wij kunnen niet wachten om kennis te maken en jouw wensen door te nemen. Bekijk onze sollicitatieprocedure, zodat je weet waar je aan toe bent.

Solliciteer nu!


Jouw recruiter: Paul Beket
Telefoon/Whatsapp: 0629220222
Mail: komwerkenbijdak@dakkindercentra.nl

DAK kindercentra

Jij bepaalt wanneer je werkt!

Jij geeft je beschikbaarheid door en wij plannen je in. In de flexpool krijg je een 9 tot 24 uur contract. Het is maar net wat het beste past bij jouw situatie. Elke dag is anders voor jou! En op deze manier ontdek je al onze locaties en opvangvormen. Wil je uiteindelijk toch een vast plekje? Dat kan natuurlijk!

DAK kindercentra

Ideaal als je flexibel wil werken

Wist je dat je met een afgeronde MBO 3/4 diploma ook kunt werken in de kinderopvang als je een flexibele baan zoekt? Dit geldt ook voor HBO studenten die naar hun vierde jaar gaan.  Doe de diplomacheck en je weet precies met welke opleiding je bij ons aan de slag mag! De kinderen kijken naar je uit!

DAK kindercentra

Samen staan we sterk!

Als flexer heb je geen vast thuishonk, maar ook voor jou staan onze pedagogisch coaches altijd klaar. Ook jij neemt deel aan opleidingen, cursussen en workshops!